“Ніхто не нагодує так, як я”: Михайло Заливако показав, як смачно його годують навіть на відстані (ФОТО)

Михайло заливако відомий український холостяк, який став відомий завдяки участі у найромантичнішому шоу України. Але до цього він був прости підприємцем, який жив у місті герої Харкові.

Заливако вирішив знайти своє кохання на проєкті, оскільки в житті йому на любовному фронті не щастило. Звісно, на це дуже впливають помилки минулого досвіду, і з кожною наступною невдачею у стосунках, людям стає все складніше довіряти та будувати відносини з протилежною статтю. На жаль, це правда, оскільки у кожної людини є межа, яка є індивідуальною. Хтось має велике терпіння та має бажання багато разів будувати стосунки, але комусь вистачає однієї зради аби розчаруватися в коханні на довгі роки або назавжди.

Михайло Заливако
Михайло Заливако

Проєкт “Холостяк” саме для цього і створений аби лікувати поранені серця. Тож, Михайло вирішив спробувати і варто сказати, йому вдалося знайти ту саму жінку, яка пробудила в його серці почуття та щастя.

І цією жінкою стала Анна Богдан, яка підкорила його серце. Ще на проєкті вони стали відчувати потяг одне до одного та зрозуміли, що вони насправді стали близькими людьми. Та вже після проєкту вони почали будувати стосунки в реальному житті. І якби складно це не було, але Аня з Михайлом таки змогли стати справжньою парою, яка протрималась понад рік у відносинах.

Але  влітку 2022 року вони розійшлися і кожен почав жити своїм життям. У Заливако це життя досить активне, оскільки він почав нову сторінку своєї кар’єри. Він почав шити костюми та загалом авторський одяг.

Їжа Заливако
Їжа Заливако

Та більш цікавою деталлю є те, що його почала підгодовувати якась таємна дівчина, що працює в ресторані. І днями вона вирішила надіслати йому обід із цікавою запискою, в які й написала, що ніхто більше не годує його так, як це робить вона.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.