“Патріотичне сонечко”: Олена Мозгова пофарбувала волосся 8-річної доньки Соломії у синьо-жовті кольори (ФОТО)

Знаменита українська продюсерка Олена Мозгова сколихнула мережу, показавши свою маленьку дочку Соломію. Дівчинка пофарбувала волосся у патріотичні кольори.

Знаменита українська продюсерка Олена Мозгова є багатодітною матір’ю. У жінки є дорослі дочки Женя та Зоя, а також маленька принцеса від чоловіка Девіда Аксельрода. Саме кртхітка Соломія привнесла у життя зірки нові фарби.

Олена Мозгова пофарбувала волосся 8-річної доньки

Олена Мозгова
Олена Мозгова пофарбувала волосся 8-річної доньки

Так, свого часу Олена Мозгова зізнавалася, що не зацікавлена у шлюбі, не бачить в ньому жодного сенсу і рушила до РАЦСу Лише після того, як дізналася про свою вагітність. Батьки вирішили, що це важливо формально заключити шлюб заради майбутньої дитини.

А незабаром з’явилася на світ Соломія, яка стала новим променем світла у житті знаменитостей. Дівчинка також допомогла Олені Мозговій пройти через неймовірно важкий діагноз. Так, 3 роки тому продюсерка важко захворіла і довго не могла зрозуміти, чим саме. Біль була настільки серйозна, що її госпіталізували два рази. Це продовжувалося декілька місяців, аж поки лікарі не взяли аналіз на хворобу Лайма і з’ясувалося, що саме бореліоз був причиною страждань Олени.

Олена Мозгова пофарбувала волосся 8-річної доньки

Через рік Мозгова вперше згадала про це випробування і тоді ж заявила, що насправді хотіла піти з життя. В голові вже проскакували думки про те, як це зробити, але лише один погляд на Соломію повернув Олену до бажання жити.

Зараз дівчинка регулярно з’являється у публікаціях продюсерки на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Наприклад, нещодавно Мозгова показала спадкоємицю у доволі патріотичному образі. Прядки її волосся були пофарбовані у блакитний та жовтий кольори з двох сторін.

Також зачіску прикрасили тонкі стрічки також у кольорах українського державного стягу. Цілком імовірно, що фарба надовго не затримається на шевелюрі спадкоємиці Олени Мозгової, адже вони могли використовувати як змиваючу фарбу, так і взагалі спеціальну крейду.

До речі, зараз Соломії вже 8 років і вона вже дуже схожа на свою матір. Красуня продовжує рости, але вроду, яку вона успадкувала видно неозброєним оком.

Схожі статті

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?