18-річна донька Полякової Маша Полякова розповіла, які подарунки дарує коханому Артуру – досить символічно

18-річна донька української співачки Олі Полякової Маша розпочала самостійне життя окремо від батьків й показує в блозі свою буденність та коханого Артура.

З початку повномасштабного вторгнення зіркове подружжя Олі Полякової та Вадима Буряковського прийняли непросте для себе рішення – відправити єдиних донечок за кордон задля їхньої безпеки. Старша Маша якраз мала обирати спеціальність та університет для студентського навчання.

Відомо, що дівчинка копія зіркової матусі не тільки ззовні та характером, а й цілями на життя. Прагне стати новою зіркою шоу-бізнесу, виконувати свої пісні та збирати натовпи на власних концертах. Поступово, але втілює в реальність задумані плани: вступила на бюджет до BMus, в один з найпрестижніших вишів Великої Британії, займається вокалом окремо від навчання, а в Україні ще й заснувала власний гурт “Шви”.

Маша Полякова показала, як проводить час без контролю батьків
Маша Полякова розповіла, які подарунки дарує коханому Артуру

Не забуває й про особисте щастя, адже в блозі соціальної мережі Instagram показує коханого Артура, романтичні фотосесії, прогулянки, а також ділиться з аудиторією всією серйозністю в стосунках, яка прикріплена знайомством з батьками своєї половинки.

Нещодавно Маша поділилася подарунком, який привезла з України своєму бойфренду. У новому опублікованому відео, парочка йшла вулицею міста й Артур одягнув футболку від його коханої. Однак річ виявилася непростою, а з принтом відомого телеведучого, журналіста та редактора Дмитра Гордона.

Маша Полякова розповіла, які подарунки дарує коханому Артуру

“Артур виїхав з України, коли йому було ще 16 років. Дивіться, яку я йому класну футболку з Гордоном подарувала. Ідеальна футболочка”, – поділилася Полякова.

Схожі статті

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?