Провела час з дітьми та впала з велосипеду: Камалія повернулась до Києва і одразу потрапила до лікарні

Найбагатша співачка України Камалія не припиняє дивувати свою публіку цікавими подіями зі свого життя. І варто сказати, що вони досить яскраві та дуже дивують українців.

Весь час, який Камалія була відомою артисткою, її завжди вважали багатою дружиною пакистанського мільйонера, який допомагає їй будувати кар’єру. Але жінка насправді є дуже талановитою та цікавою для слухачів. Камалія дуже часто у довоєнний час виступала на концертах та корпоративах, які приносили їй дуже гарний прибуток. Тож, жінка не повністю залежала від коштів свого чоловіка. У неї завжди була затребуваність та популярність. Але на все це жінка працювала самостійно.

Камалія з дочками

Та нещодавно жінка шокувала всю країну своєю заявою про розлучення з Захуром. Вони завжди здавалися зразковою родиною, яка постійно була разом, всюди. Було досить цікаво спостерігати за тим, як живе їхня родина. Адже Мохаммад готовий на все заради Камалії та своїх двох донечок.

Нині вони живуть окремо одне від одного. Камалія залишилась у Києві, адже тут вона працює та робить все можливе заради того, щоб допомогти українцям та Збройним Силам України. У жінки дуже насичений графік, саме тому вона залишається у столиці та багато працює.

А от Захур разом з доньками живе у Лондоні, оскільки саме там їхні діти навчаються. Це, звісно, заради безпеки та нормального психологічного стану. Але життя без мами дівчатам теж дається нелегко, проте Камалія часто навідує своїх принцес.

Наприклад, днями співачка показала, фото, де вона з родиною гуляє з дочками та опис був досить сумним, адже вона прощалась із ними.

А от наступним постом стала новина про те, що Камалія після повернення додому потрапила до лікарні. Виявляється, жінка впала з велосипеда та отримала травму. І тепер їй доводиться робити МРТ та КТ.

Камалія в лікарні

Тож, здається, підготовка Камалії до прем’єри YUNA буде більш складною, ніж вона підозрювала, адже у неї підозрюють перелом ребра.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.