Василіса Фролова вперше показала свого сина і чоловіка: народила від сивого старця справжнього красунчика

Василіса Фролова відома українська телеведуча, яка багато років була однією з провідних ведучих на наших телеканалах. Вона запальна і завжди може передати позитив глядачам.

Василіса завжди була досить затребуваною ведучою, яка працювала в парі з багатьма ведучими чоловіками, наприклад, з Андрієм Доманським. Вона має власний підхід до проведення програм та заходів. Тож, саме через свою індивідуальність вона стала популярною.

Родина Фролової
Родина Фролової

Та останнім часом жінка не живе в Україні, вона переїхала разом з сином і чоловіком у Дубаї, бо саме там її чоловік отримав гарну пропозицію по роботі. До речі обранцем Василіси став чоловік, на ім’я Дмитро Котеленець. Їхні стосунки зав’язалися раптово, коли чоловік допомагав телеведучій перевозити речі з однієї квартири на іншу. Виявляється, Фролова знала потенційного обранця багато років тому, вони колись товаришували, але уваги жінка на нього не звертала, бо він тоді був одруженим.

Дмитро – продюсер, і  шоу-бізнес він  потрапив дуже давно, ще у 1996 році. А у 2008 році розробив і реалізував проєкт телеканалу – Перший Автомобільний, згодом, у 2017 році заснував телеканал “Cars & Stars TV”. А нині чоловік працює у всесвітньо відомій компанії  “Warner Brothers” В ОАЄ.

Саме через це жінка переїхала разом з Дмитром в Дубаї та саме з Дмитром виховує сина. Свого чоловіка Василіса Вважає дуже турботливим та відповідальним чоловіком. І зараз навіть сама дивується, чому раніше вона не помічала у ньому саме цих потрібних для себе чоловічих якостей. Адже з ним жінка себе відчуває захищеною та насправді коханою.

Чоловік Василіси
Чоловік Василіси

Поки що Фролова не працює, але отримує повне задоволення від процесу виховання свого синочка, якого, до речі, народила у свої 43 роки.

Схожі статті

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.