“Надзвичайно зворушена”: 38-річна Тіна Кароль одягла сукню нареченої вперше після втрати Євгена Огіра

38-річна українська співачка Тіна Кароль в довгій сукні, подібній до нареченої розповіла про знакову спецнагороду від музичної премії YUNA за благодійну діяльність.

Відома музична виконавиця Тіна Кароль після важкої втрати коханого Євгена Огіра у 2013 році зрозуміла, що її покликання – надавати шанс на життя інших важкохворим людям. З цією ціллю вона створила власну організацію “Благодійний фонд Тіни Кароль”, який опікується онкохворими дітьми.

З початку повномасштабної війни її допомога не обмежилася лише маленьким українцям. Вона активно нараховує кошти на Збройні сили України, влаштовує благодійні концерти, де всі зароблені кошти теж йдуть на потреби армії, а також не забула про українських захисниць, тому гроші з продажу колекції One by One направлені на пошиття одягу, взуття та білизни цим жінкам.

Тіна Кароль
Тіна Кароль одягла сукню нареченої вперше після втрати Євгена Огіра

Звичайно, така діяльність не могла бути не поміченою організаторами премії YUNA. Тому, артистка за свою благодійність та меценатство отримала нагороду цілком справедливо. В новому дописі у своєму Instagram Тіна щиро подякувала за таку можливість та честь отримати цю відзнаку за 9-річну роботу. Зізналася, що вся ця діяльність, безумовно, присвячується чоловіку Євгену Огіру. Також подякувала всім за підтримку та вірить, що маленьких добрих справ не буває.

Своєю щирістю співачка зворушила користувачів, тому в коментарях під опублікованою новиною, отримала безліч привітань, слів подяки та шани за колосальну працю в благій сфері.

Тіна Кароль одягла сукню нареченої вперше після втрати Євгена Огіра

“Надзвичайно зворушена цією нагородою. Для мене вона дуже особиста. Всі ми об’єдналися і робимо добрі справи кожного дня. Я хочу присвятити свою нагороду усім волонтерам, благодійним фондам. Хочу подякувати й сказати, що тільки разом пліч-о-пліч ми – сила”, – зазначила Кароль.

Схожі статті

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.