“Надзвичайно зворушена”: 38-річна Тіна Кароль одягла сукню нареченої вперше після втрати Євгена Огіра

38-річна українська співачка Тіна Кароль в довгій сукні, подібній до нареченої розповіла про знакову спецнагороду від музичної премії YUNA за благодійну діяльність.

Відома музична виконавиця Тіна Кароль після важкої втрати коханого Євгена Огіра у 2013 році зрозуміла, що її покликання – надавати шанс на життя інших важкохворим людям. З цією ціллю вона створила власну організацію “Благодійний фонд Тіни Кароль”, який опікується онкохворими дітьми.

З початку повномасштабної війни її допомога не обмежилася лише маленьким українцям. Вона активно нараховує кошти на Збройні сили України, влаштовує благодійні концерти, де всі зароблені кошти теж йдуть на потреби армії, а також не забула про українських захисниць, тому гроші з продажу колекції One by One направлені на пошиття одягу, взуття та білизни цим жінкам.

Тіна Кароль
Тіна Кароль одягла сукню нареченої вперше після втрати Євгена Огіра

Звичайно, така діяльність не могла бути не поміченою організаторами премії YUNA. Тому, артистка за свою благодійність та меценатство отримала нагороду цілком справедливо. В новому дописі у своєму Instagram Тіна щиро подякувала за таку можливість та честь отримати цю відзнаку за 9-річну роботу. Зізналася, що вся ця діяльність, безумовно, присвячується чоловіку Євгену Огіру. Також подякувала всім за підтримку та вірить, що маленьких добрих справ не буває.

Своєю щирістю співачка зворушила користувачів, тому в коментарях під опублікованою новиною, отримала безліч привітань, слів подяки та шани за колосальну працю в благій сфері.

Тіна Кароль одягла сукню нареченої вперше після втрати Євгена Огіра

“Надзвичайно зворушена цією нагородою. Для мене вона дуже особиста. Всі ми об’єдналися і робимо добрі справи кожного дня. Я хочу присвятити свою нагороду усім волонтерам, благодійним фондам. Хочу подякувати й сказати, що тільки разом пліч-о-пліч ми – сила”, – зазначила Кароль.

Схожі статті

“Оце я наплакалася”: дружина Павліка вразила новиною про народження крихітки-дівчинки і не стримала сліз

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова вразила новиною про народження крихітки-дівчинки і не стримала своїх емоцій. Деталі в матеріалі.

Віра Брежнєва потрапила на відео в обіймах молодого красунчика: обоє майже без одягу і не стримують почуттів

Віра Брежнєва залишається однією з найкрасивіших і найбажаніших жінок України. Тому хоча б просто познайомитися зі співачкою мріють тисячі чоловіків. Одному щасливчику це вдалося. Та навіть більше!

Тотальна українізація: 52-річний Ектор Хіменес-Браво в образі селянина пішов на побачення з коровою Лізкою

Поки шанувальники "МастерШеф" насолоджуються випусками 14 сезону, Ектор Хіменес-Браво відпочиває перед початком знімань 15. І в процесі він вирішив стати "першим хлопцем на селі".

Попелюшка Остапчук: 24-річна Катя Полтавська показала, як вона лежить, наче королева, поки Володимир готує

Володимир Остапчук вкотре продемонстрував, що він є чоловіком мрії. Поки його кохана дружина відпочиває, він робить все для того, аби Катя отримала смачний сніданок.

Він заліз їй на голову, а вона не знає, що зробити: Даша Астаф’єва розповіла про поведінку свого “кавалера”

Даша Астаф'єва — розкішна жінка, яку багато чоловіків хотіли б носити на руках. Але декому захотілося спробувати зворотну ситуацію. І до цього співачка не була готовою.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у 43 роки: щоки червоні і пробивається сивина

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у свої 43 роки. Зірка показала, яке в неї обличчя без макіяжу та поставленого освітлення.