Віталій Кім зізнався, що його покинула дружина та не став приховувати емоцій: “Залишила нас з сином”

Відомий український політичний діяч Віталій Ким оприлюднив відеоролик з дружиною та вразив сімейною ідилією. Усі деталі події в нашій статті.

Шалену популярність знаменитий політичний діяч Віталій Кім отримав після 24 лютого завдяки відеозверненням, які він записував для українців. Позитив, простота та щире бажання заспокоїти співвітчизників одразу ж підкорили звичайних користувачів, які масово взялися підписуватися на чоловіка. І хоча хвиля популярності вже далеко позаду, лояльна аудиторія продовжує слідкувати за життям політика.

І це насамперед пояснюється дуже просто: Віталію завжди є що показати своїм шанувальникам. У коментарях під публікаціями знаменитості регулярно відстежується неймовірна активність, а критикуючих його діяльність не так багато, хоча невдоволених також можна знайти. Найважчі часи для сімейства Віталія позаду, а тому і контент його вже набуває більш розважального характеру.

Віталій Кім зізнався, що його покинула дружина

Віталій Кім зізнався, що його покинула дружина

Він в свою чергу ділиться інформацією і особистого характеру, яка приносить підписникам море емоцій, а також підживлює їхній інтерес до сімейства. Наприклад, нещодавно Віталій оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео, на якому показав, як його кохана дружина залишає його з дитиною та рушає проводити час поза домом.

Віталій Кім зізнався, що його покинула дружина
Віталій Кім зізнався, що його покинула дружина

Своєю чергою, підписники сторінки очільника Миколаївської ОВА наробили компліментів його дружині а також пожартували з комічної ситуації.

Зазначимо, що у Віталія Кіма та його дружини Юлії є троє спільних дітей – дві доньки Євгенія та Олександра і син Руслан. За словами зірки, головним у них сім’ї є він, на другому місці – дружина Юлія, хоча, як пожартував чиновник, 6-річний син вже починає претендувати на місце мами.

До речі, красуня Юлія постійно збирає неймовірну кількість компліментів, адже важко не відмітити, яку вродливу та харизматичну дружину собі обрав Віталій, що не дивно, адже зробив вибір собі під стать.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.