Дружина екс-чоловіка Лорак Лілія Реус показала романтику з коханим – Мурат балує розкішною вечерею

Дружина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус показала романтику зі своїм чоловіком в атмосфері тихої й сімейної вечері, сповненої любові та гармонії.

3 червня 2023 року пресі стало відомо про одруження ексчоловіка Лорак Мурата Налчаджиоглу на візажистці зі столиці Лілії Реус. Пара зустрічалася два з половиною роки й нарешті наважилася узаконити свої стосунки.

Мурат та Лілія влаштували гучне гуляння свого весілля в одній з заміських резиденцій у Конча-Заспі. Під вінець турецький бізнесмен повів кохану у гарному ніжно-блакитному костюмі ділового стилю. Сама Лілія обрала для пам’ятного дня білосніжну сукню-рибку приталеного типу. Розкішна територія була прикрашена білими трояндами під стиль території резиденції.

Весілля Мурата Налчаджиоглу та Лілії Реус

Нещодавно дружина Мурата Лілія Реус показала романтику сімейної пари. На світлині обоє сиділи в одному з громадських закладів курорту, де на фоні виднілося море з частуваннями на столі.

“Вечеря з моїм чоловіком, нарешті ми вдвох”, – підписала світлину Лілія.

Дружина екс-чоловіка Лорак Лілія Реус показала романтику з коханим

Відомо, що колишній чоловік Ані Лорак разом з новою дружиною та їхніми доньками від попередніх шлюбів проводять час на Батьківщині голови сімейства. Після весілля молодята вирушили у відпустку до курортного містечка Фетхіє. Налчаджиоглу показав, як його донька Софія та донька Лілії Олександра разом проводять час. Дівчатка однієї вікової категорії, мають спільні інтереси, тому зведеним сестрам вдалося порозумітися та стати подругами.

Нагадаємо, що Мурат освідчився своїй нинішній дружині Лілії у 2021 році, а до цього уродженець Туреччини пережив складне розлучення зі співачкою Ані Лорак, яка обрала сторону російської федерації, продовжуючи жити, будувати кар’єру та писати російськомовні хіти.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.