Володимир Дантес опинився в Євпаторії та показав свій стрибок у море: без Кацуріної відбився від рук

Володимир Дантес відомий український співак, який вже багато років підкорює сцену українського шоу-бізнесу. Його пісні залишаються у пам'яті надовго, адже вони є досить позитивними.

Дантес досить рідко оприлюднює своє життя, все що про нього відомо, це шлюб та розлучення з Надією Дорофєєвою. Саме ця подія стала дуже гучною та досі переслідує чоловіка. Навіть попри те, що нині він перебуває у стосунках з Дашею Кацуріною. Досі всі пам’ятають про любовний чотирикутник Кацуріних і Наді з Володимиром. Але насправді це все вже в минулому і зараз обидві пари живуть власним життям.

Володимир Дантес

У Володимира наступила нарешті нова ера його творчості, адже днями він випустив новий трек “Чуєш”. За добу ця пісня стала дуже популярною та вже лунає навіть на закордонних вечірках. І це справжній успіх, адже Дантес давно нічого подібного не випускав. До того ж у своєму кліпі співак зняв свою кохану Кацуріну, а також друга Олексія Дурнєва.

Та за останні дні Володя привідкрив ще одну сторону свого життя, і творчості вона не стосується взагалі. Річ в тому, що у цю неділю святкувався День батька. І Дантес вирішив теж пригадати свій проведений час з батьком. І саме у цей день чоловік вирішив показати, як він разом зі своїм татом відпочивав у Євпаторії та стрибали разом у море з пірса.

Звичайно, для дитини такі живі й веселі моменти з батьком дуже важливі, оскільки це частина виховання та можливість побудувати гарні та дружні стосунки з дітьми. І судячи з усього батько Володимира саме таким чином вибудовував з ним гарні стосунки. Можливо саме завдяки такій легкості Дантес виріс дуже вільним у своїх проявах і ніколи не соромився бути таким, який він є насправді.

Дантес з батьком

Тож, моменти проведені з батьком Володя пригадує з радістю та легкістю, адже в ті моменти у своєму дитинстві він був щасливим, а ці відчуття ніколи не забуваються та не відходять на другий план.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.