Володимир Ярославський показав, з ким крім Мартиновської снідає разом щотижня: “Недільна традиція”

Володимир Ярославський відомий український шеф-кухар та один з незмінних суддів головного кулінарного шоу України "МастерШеф". Його життя цікавить багатьох, тому Ярославський досить популярний у соцмережах.

Володимир цікавий чоловік, який вже багато чого досяг у своєму житті, але заради цього він багато працював. В його житті майже не було вільного часу, адже він або працював або навчався. І завдяки цьому чоловік досяг вершини у своїй кар’єрі. Нині чоловіка вважають найкращим кухарем у столиці, який неймовірно смачно готує восьминогів. І це правда, оскільки така інформація навіть ходить за кордоном.

Володимир Ярославський
Володимир Ярославський

Тож, коли Ярославський з’явився у “МастерШеф” він одразу зацікавив широку аудиторію, особливо жіночу. Відомо, що Володимир немає особистого бурхливого життя, адже він не закоханий та навіть не має на це часу. Але основною причиною є те, що у кухаря давно розбите серце, і він просто розчарований у тому, що може побудувати справжню родину, яка буде щасливою. Саме тому вже зараз Ярославський пообіцяв собі, що в нього не буде родини. І все своє життя він присвятить лише роботі.

Але попри це чоловікові дуже активно приписують роман з колегою Ольгою Мартиновською. Навіть попри те, що зараз ля і Володя не приховують своєї щирої дружби, їм все одно приписують любов. Адже вони разом можуть навіть спати разом в одному ліжку, але межу не переходять і не збираються.

Та  от снідає чоловік з іншими людьми. Цієї неділі в Україні відзначали День батька, і Володимир не обійшов його стороною, оскільки виклав спільне відео зі своїм батьком.

Сніданок Володимира з татом
Сніданок Володимира з татом

Виявляється у них з татом є сімейна традиція, і це сніданки у неділю. І насправді це дуже мило, адже мати певні сімейні традиції – це велика рідкість, яка є далеко не в кожній родині. І саме тому, недільні сніданки з татом – це показник цінності проведеного разом часу та загалом спілкування батька й сина.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.