“Час обирати сукню”: Катя Полтавська зачарувала Остапчука виглядом нареченої в білосніжному шовковому платті

Катерина Полтавська стала досить відомою завдяки своїм гучним стосункам з телеведучим Володимиром Остапчуком, який став для неї першим чоловіком, якого вона за 22 роки змогла покохати.

Катя працює контент-мейкером, тобто просуває різноманітні бренди і товари завдяки своїм рекламам та відео. Це робить гарні рейтинги у соцмережах, і виходить, що замовники залишаються задоволеними та можуть вирости у доході. А контент-мейкер має роботу й надалі з багатьма брендами. Тож, знайти Катерину у соціальних мережах зовсім не важко.

Полтавська і Остапчук

І саме завдяки соцмережам Остапчук помітив дівчину, зацікавився нею та написав першим. На той момент Полтавська не цікавилась знаменитостями й навіть не знала, чим та як живе Володимир. Тобто, з ним вона познайомилась як з абсолютно незнайомою людино. І в цьому напевно була своя магія, адже зазвичай про відомих людей знають багато, тому вони не люблять знайомства у соцмережах.

Випадок Каті й Володимира взагалі цікавий, адже вже на другому побаченні ведучий імпульсивно запропонував дівчині жити разом, і вона легко погодилась на це, враховуючи те, що вони майже не знали одне одного. Напевно, саме ця спонтанність зробила їхні стосунки цікавими та живими.

І вже зараз крізь досить великий термін стосунків Катя і Володимир живуть у неймовірно однаковому вайбі незважаючи на велику різницю у віці. Їм комфортно одне з одним. Та вже днями дівчина Остапчука стане доросліше, їй виповниться 23 роки. І саме з цієї нагоди Катерина вирішила придбати для себе гарну сукню, яка буде святковою, спокійною та неймовірно гарною.

Катя обирає сукню

Так, днями дівчина виклала фото з приміряльної у шовковій білій сукні, яка виглядає немов сукня нареченої, але привід дещо інший. Тому навряд чи Катя залишить цей варіант і одягне його на День народження.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.