Володарі розкішної шевелюри у 50+: Віталій Борисюк, Павло Зібров, Станіслав Боклан та інші зірки шоу-бізнесу

Кожен чоловік рано чи пізно стикається з проблемою випадіння волосся, для когось це звична справа, а от хтось комплексує з цього приводу. Та насправді є такі чоловіки, яким вдалося зберегти розкішне волосся й у віці 50+.

Звісно варто враховувати, що у кожної людини своя генетика, гормони та загалом організм. І саме тому питання волосся у кожного своє, в когось воно росте гарно, в когось ні. Але ще варто враховувати той факт, що потрібно нормально харчуватися, пити вітаміни та доглядати за волоссям правильно. І тоді у вас будуть всі шанси відростити здорову шевелюру, яку ви збережете й у досі зрілому віці. І серед українських знаменитостей у віці 50+ є такі приклади.

Павло Зібров

Павло Зібров

Народний артист України може сміливо похизуватися своїм насправді розкішним волоссям. Адже він має густий чорний волос та вуса, які досі мають форму та довжину. Видно, що співак ретельно доглядає за собою та своїм волоссям, адже це частина його образу.

Віталій Борисюк

Віталій Борисюк

Віталій вже багато років вважається заслуженим народним актором України, і оскільки він часто виступає на сценах театру, йому варто триматися в образі. Тому, він теж має дуже гарну та довгу шевелюру.

Станіслав Боклан

Станіслав Боклан

Зірка серіалу “Папік” Станіслав Боклан хоч і має вже сиве волосся, але густе, тому він ще може похизуватися своїм волоссям, яке додає йому багатогранності та можливості грати більше ролей у кіно й театрі.

Володимир Горянський

Володимир Горянський

Актор українських мелодрам також ще може похизуватися доволі густою шевелюрою, щоправда, вже сивою, але це не так важливо.

Тож, як ми бачимо, все ще є чоловіки, яким вдається зберегти якість свого волосся до серйозного віку. За статистикою, чоловіки починають втрачати волосся після 40, але все індивідуально, і деякі все ще носять густі шевелюри у значно старшому віці.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?