Марія Яремчук показала того, хто зважився одягнути на її палець обручку: молодший та сміливіший за Пономарьова

Варто було Марії Яремчук з'явитися на сцені після п'ятирічної перерви у кар'єрі, як українська мережа встала на вуха через усе побачене. Детальніше в статті.

Марія Яремчук доволі довго намагалася приховувати будь-які деталі особистого життя. Однак після початку співпраці з Олександром Пономарьовим мережею поповзли чутки про їхній роман. Якщо артист ставився до них нейтрально, то Марію Назарівну вони помітно дратували.

А вже незабаром артистка повідомила про те, що прийняла рішення завершити сценічну кар’єру через фобію публічних виступів. Після цього Яремчук не з’являлася на публіці і навіть не вела блог в соціальних мережах.

Марія Яремчук показала чоловіка, який зробив для неї обручку

Хоча Марія Назарівна і говорила про те, що не повернеться, шанувальники все ж таки сподівалися, що співачка помиляється. І на диво, 2023-го вона не тільки випустила нову композицію, але і погодилася виступати на Євробаченні.

За кулісами даного заходу сталося багато чого цікавого. Зокрема виконавець OTOY усіляко жартував на рахунок своїх серйозних намірів до співачки. Чоловік зробив для Марії обручку з льоду, ставав перед нею на коліно і не припиняв говорити про весілля.

Марія Яремчук показала чоловіка, який зробив для неї обручку

Марія Яремчук розважливо йому підігрувала і опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram його публікації. Звісно, ця історія залишилася на рівні гумору і не отримала розвитку. Хоча фанати булиб щасливі почути, що Марія Яремчук знайшла щастя в особі репера.

Марія Яремчук
Марія Яремчук показала чоловіка, який зробив для неї обручку

Нагадуємо, що близько 5 років тому Олександр Пономарьов необережно пожартував щодо свого роману зі співачкою. Преса сприйняла його слова дуже серйозно, однак Марія Назарівна вже незабаром спростувала слова колеги і заявила, що ні про який роман навіть мова не йде. При цьому настрій у артистки був відверто зіпсований.

На даний момент Олександр Пономарьов проживає у цивільному шлюбі з жінкою, особистість якої не воліє розкривати. Марія Яремчук продовжує вести закритий образ життя, і невідомо, чи взагалі незаміжня вона. Принаймні за кулісами на її руках обручки не було.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.