Володимир Остапчук відповів, чи згоден з тим, що його близький друг Слава Дьомін “Головна пліткарка країни”

Слава Дьомін – це саме той журналіст, який все дізнається першим, ніхто й ніколи не дізнається його джерела, проте всі новини та плітки про зірок виявляються правдивими і це його професійна особливість.

Відомо, що Слава є гарним другом для багатьох зірок українського шоу-бізнесу, але він жодного разу не розкрив чиїсь секрети. Звісно, чоловікові багато чого розповідають зірки про своє особисте життя і якісь новини у житті загалом. Проте новини Дьоміна завжди лаконічні та залишають за собою право додумувати ще деталі та чекати від нього нових зачіпок для повноцінного інфоприводу.

Слава Дьомін

Найцікавішим є те, що на Славу майже ніколи ніхто не ображається, звісно, у нього були конфлікти з відомими особистостями, й через це у нього не надто гарна репутація. Але це не заважає чоловікові оприлюднювати нові подробиці з життя зірок. Також всі найпопулярніші ЗМІ про шоу-бізнес ретельно відстежують канал Дьоміна аби бути у курсі подій та публікувати актуальні новини вчасно.

У народі ж Славу часто порівнюють з працівником “Жовтої преси”, адже його новини досить різкі, цікаві та резонансні. Нікому неприємно читати про себе плітки, хоча декому це навпаки підіймає самооцінку та рейтинги. Тож, Дьоміна називають по-різному й ставлення до нього різне, тому він не завжди виходить сухим з води.

Наприклад, днями про Дьоміна запитали його друга Володимира Остапчука. Всім відомо, що вони є дуже близькими друзями і саме йому ведучий довіряв свої переживання щодо розлучення з Горняк, звідси й з’явилися новини про розлад пари.

Тож, Остапчуку написали:

“Слава Дьомін головна баба-пліткарка країни, згодні?”

Лаконічна відповідь Остапчука

На цей викид від підписників Володимир вирішив нічого не відповідати, а просто показав фотокартку Слави у жовтій жіночій сукні. Можливо це й правильно, що він утримався від відповіді, але це може образити Дьоміна.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.