Як виглядає перша дружина Володимира Остапчука, яка після розлучення забрала у нього дітей: живе в Канаді

Відомий шоумен Володимир Остапчук вдвічі розлучився й нині знайшов третю, 22-річну обраницю Катерину, однак всі пам'ятають скандали з першою дружиною Оленою Войченко.

Досягти успіху Володимир Остапчук зміг не тільки силою таланту, а й скандальними подробицями з власної біографії. Про розлучення з першою дружиною Оленою Войченко публіка дізналася у 2019 році, однак навіть не підозрювали, що згодом розповість ображена жінка.

Володимир Остапчук та Олена Войченко розірвали шлюб довжиною в 14 років, маючи двох спільних нащадків: доньку Емілію та сина Евана-Олександра. Це розлучення громада та преса вважали одним з найскандальніших в історії публічного з’ясовування стосунків. Олена звинуватила колишнього в численних зрадах та обіцянках змінитися. Цікаво, але за декілька місяців після розлучення, Володимир закрутив новий роман з нотаріусом Христиною Горняк, однак й тут його спіткала невдача.

Перша дружина Остапчука
Як виглядає перша дружина Володимира Остапчука

Втім, в цей час між новими стосунками Володимира з Христиною, війна між Войченко та Остапчуком не припинялася, адже потім жінка розповіла про численні маніпуляції та приниження з боку чоловіка. Також телеведучий звинуватив першу дружину, що та не дає бачитися з дітьми, однак наразі це питання вдалося вирішити й налагодити відносини заради майбутнього сина та доньки.

Як виглядає перша дружина Володимира Остапчука

З початку повномасштабного вторгнення, Олена разом з нащадками перебралася жити до Канади задля їхньої безпеки. Шоумен у своєму блозі неодноразово показував відеорозмови з дітьми та особисті зустрічі, коли той приїжджав до них за кордон.

Нагадаємо, що з другою колишньою дружиною Христиною Горняк Остапчук перебував в шлюбі з 2020-2022 роки. Колишнє подружжя будували спільний маєток під Києвом й наразі займаються питанням розподілу спільного нажитого майна.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.