Тримається на ниточках: Леся Нікітюк вийшла на спортмайданчик в купальнику та зачепила Володю Ярославського

Одна з найуспішніших телеведучих країни Леся Нікітюк продемонструвала спекотний літній образ й викликала захват у провідного шеф-кухаря Володимира Ярославського.

Ще одна знаменитість, яка, попри вроду, самодостатність та прекрасне почуття гумору досі залишається в статусі бажаної холостячки. Лесю Нікітюк приваблюють мужні чоловіки, які боронять нашу країну кожного дня заради спільного майбутнього.

Так, мова йде саме про героїв зі Збройних сил України, адже Нікітюк не приховує, її ваблять незламність, сила духу та зовнішній вигляд українських військових у формі. Телеканал СТБ та прихильники знаменитості неодноразово натякали та прямо говорили, що бажають бачити Лесю Іванівну в ролі нової холостячки 3 сезону, однак погоджуватися на пропозицію красуня не поспішає.

Леся Нікітюк обійшла Арестовича і Кіма
Леся Нікітюк вийшла на спортмайданчик в купальнику та зачепила Володю Ярославського

Втім, зізналася, що готова до міцних стосунків, які в майбутньому приведуть її під вінець та щасливого подружнього життя. Нещодавно зірка Нового каналу вразила спекотним образом на одному зі спортмайданчиків столиці.

Публічність постала в чорному образі, з топом та короткими шортами, що вдало підкреслив довгі стрункі ноги та витончену талію. Таку красу запримітив відомий шеф-кухар, суддя популярного кулінарного проєкту “МастерШеф” Володимир Ярославський, адже в коментарях під дописом поставив свою реакцію у вигляді вогника, як символ захоплення красою телеведучої.

“Ану нагадайте, як ця гра називається, коли в одній руці тримаєш ракетку, а в іншій м’ячик?”, – написала Нікітюк.

Леся Нікітюк вийшла на спортмайданчик в купальнику та зачепила Володю Ярославського

За почуття гумору та вміння в саркастичній формі висловити свої думки Лесю Нікітюк обожнюють її фани та підписники блогу, тому в коментарях пишуть, щоб зірка не припиняла дарувати всім посмішку та дивувати гарним зовнішнім виглядом.

Схожі статті