Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Вже протягом кількох днів у Мережі активно обговорюють чутки про кризу у відносинах однієї з найпоказовіших пар в українському шоу-бізнесі – телеведучій Маші Єфросініної та бізнесмена Тимура Хромаєва, який зараз перебуває на передовій. Особливо докладно цю тему висвітлює скандальний блогер Богдан Беспалов, який, посилаючись на власні джерела з близького оточення зіркової родини, стверджує, що шлюб Єфросініної та Хромаєва тріщить швами.

Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим
Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим

Нібито, чоловікові набридло постійне істерики Миши в соціальних мережах, яки можуть серйозно вплинути на його майбутню кар’єру. Беспалов також стверджує, що Хромаєв втратив інтерес до своєї дружини. Однак це виявилося не так.

Так, напередодні Марія Єфросиніна, яка нещодавно повернулася з Іспанії, де зустрілася з 20-річною дочкою Наною, оприлюднила у “сториз” фотографію з величезним букетом червоних троянд. У коментарі знаменитість вказала цифру “22”. Саме стільки часу пройшло з першого дня знайомства Маші із її чоловіком Тимуром. Навіть перебуваючи на передовій на Запорізькому напрямі, Хромаєв пам’ятає про важливу дату, яку знають лише вони двоє. Це дуже надихнуло Єфросинину, яка відразу показала це на багатомільйонну аудиторію.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна в одному зі своїх інтерв’ю докладно розповідала історію знайомства з майбутнім чоловіком. Це сталося у Ялті біля звичайного кіоску на вулиці під час відпочинку телезірки. На той момент вона була дуже розчарована у чоловіках і не збиралася заводити нових стосунків. Молодий чоловік не впізнав Єфросинину, яка на той момент вже була зіркою, що дуже зачепило амбітну Марію.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.