Екс-радника Офісу президента Олексія Арестовича побачили з валізою і пакетиком на вокзалі у Польщі: вже тікає?

Олексія Арестовича можна назвати Юлієм Цезарем, адже він вміє робити купу речей одночасно. Він політик, актор, психолог та особистий коуч. Тобто, чоловік є дуже різностороннім та освідченим.

Раніше про Олексія мало хто знав, і це було у вузьких колах. Адже він і не рвався у публічний світ. Йому було достатньо того, що він проводить свої психологічні семінари та допомагає людям бути більш сміливими, відважними та реалізованими. Для Арестовича було важливо бути професіоналом у своїй справі. Саме тому його курси були і залишаються дуже популярними.

Чому Арестович був у тіні до 2022 року
Олексій Арестович

А от коли в Україні розпочалася повномасштабна війна, то Олексій став чи не найважливішою особистістю в Україні. Його промови стали для кожного мантрою та водночас заспокійливим, адже він завжди виходив на публіку з позитивом та гарними прогнозами. І саме це зробило з нього зірку політичного світу.

Довгий час Арестовича поважали та прислухалися до кожного його слова, але в певний момент чоловіка почало заносити в іншу сторону. Він почав вимовляти якісь дуже незрозумілі речі, і склалося таке враження, що він не вірить у свою країну та навпаки підтримує та вихваляє агресивну росію. Довго таких витівок ніхто терпіти не став. І саме тому Олексій більше не є радником Офісу президента. І після певного не влучного висловлювання він сам написав заяву про позбавлення його цієї посади, і це було правильним рішенням, хоч і дивним, адже просто так з таких посад не уходять.

Зараз за життям Арестовича вже не так ретельно стежать люди, але врешті-решт днями Олексія помітили на вокзалі у Польщі. Він був з великою яскравою валізою та різнокольоровим пакетиком. Непоміченим чоловік не залишився, адже його сфотографували люди просто на пероні.

Арестович на вокзалі у Польщі
Арестович на вокзалі у Польщі

Тож, з якою метою Арестович поїхав до Польщі невідомо, але зрозуміло, що не просто так він поїхав у іншу країну з валізою.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.