Як виглядає чоловік Олі Полякової: пенсіонер, якого співачка увела в іншої, потім хотіла покинути і не змогла

Відома українська співачка Оля Полякова ніколи не приховувала правди про свій шлюб. Зірка одразу розповіла про те, що почала зустрічатися з чоловіком, коли той був одруженим.

Коли вже відома співачка Оля Полякова почала ближче знайомитися зі своєю аудиторією, то не стала приховувати, що свого часу перебувала у статусі коханки. Однак цю історію вона завершила дуже швидко. Артистка стверджує, що її на той момент майбутній чоловік Вадим Буряковський перебував у шлюбі на момент знайомства з нею. Тим не менш, зірка затребувала, щоб чоловік розлучився, і лише за цієї умови стосунки могли продовжуватися та розвиватися. Вадим дану вимогу виконав і незабаром став її чоловіком.

Як виглядає чоловік Олі Полякової

Оля Полякова розповіла про свою вагітність
Як виглядає чоловік Олі Полякової

Доволі скоро зірка народила бізнесмену первістка. На той момент Вадим був заможною людиною, а от Олю ніхто не знав. Через 10 років все кардинально зміниться і Полякова візьме на себе забезпечення родини, а також обов’язки голови сімейства.

До того ж підприємець був набагато старшим за свою молоду обраницю, тому зараз ця різниця у віці особливо сильно відчувається, так як Буряковський помітно постарів. Минулого року чоловіку виповнилося 60 років. Тим не менш, це не заважає йому а захищати Україну. Так, обранець співачки перебуває у рядах територіальної оборони.

З України він не втікав, а сміливо прийняв виклик у себе вдома. Хіба що потрапив у скандал у зв’язку з візитом до коханої дружини на концерт в Європі. Тоді Олі Полякові довелося публічно пояснювати своїм фанатам, що Вадим виїхав за кордон абсолютно легально, адже досяг необхідного для цього віку.

Як виглядає чоловік Олі Полякової

Нагадуємо, що рік тому Оля Полякова вперше зізналася про те, що серйозно задумувалася про розлучення з чоловіком. Пара декілька разів сідала за стіл, щоб обговорити план дій. Втім, кожного разу, коли мова заходила про розподіл майна, Вадим нібито відмовлявся абсолютно від усього і тим самим заново полонив серце своєї коханої.

Оля Полякова розповіла про подарунок свого чоловіка
Як виглядає чоловік Олі Полякової

Ще раніше Оля Полякова розповідала, що більшу частину нерухомості оформила на себе на випадок розлучення. Мовляв, саме так вона забезпечує майбутнє собі та своїм дітям.

Схожі статті

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.