35-річна Леся Нікітюк у чорній мікросукні з кардиганом показала, що втратив Притула, а нині наслідує Буше

Телеведучу Лесю Нікітюк справедливо вважають однією з бажаних холостячкок країни, а також справжнім професіоналом своєї справи в кадрі, яка ладна і розвеселити, і вразити зовнішнім виглядом.

У свої 35 років зірка Нового каналу отримала бажану популярність, віддану аудиторію фанів та підтримку від найрідніших, а от обмотати себе нитками кохання їй досі не вдалося. Телеведуча зізналася: в сім’ї повелося, що брат зірки відповідає за потомство, а Леся Іванівна за розвиток кар’єри.

Знаменитість не приховує своїх племінників і неодноразово показувала, як весело проводила час з “нашими”, як вона зазначала дітьми. І кого тільки красуні не приписувала в потенційних претендентів на її серце. На знімальному майданчику “Хто зверху?” завжди вирують пристрасті, тому прихильники спочатку запідозрювали в службовому романі з Сергієм Притулою.

Леся Нікітюк

Під уважним власним поглядом глядачі запримітили “хімію” у взаємодії зірок, щоправда, забуваючи про один факт з біографії Сергія Дмитровича – шоумен з 2015 року одружений й має трьох дітей, тому родину покидати навіть і не думає.

Натомість спадкоємець Сергія Притули, новий ведучий “Хто зверху?”Богдан Буше знає, як завоювати жінок своєю харизмою, однак сама Леся піддаватися чарам не думає.

Нещодавно героїня нашого матеріалу здивувала новим літнім образом. Зірка Нового каналу на фоні жовтих троянд постала в чорній мікросукні з білим квадратним принтом, яка підкреслила принади довгих ніг та кардиган такого ж кольору, який одягла на плечі.

Леся Нікітюк у чорній мікросукні з кардиганом показала, що втратив Притула, а нині наслідує Буше

Лук лаконічний, але зі смаком та виділенням необхідних принад у модельній фігурі. До речі, публічність вперше наважилася розсекретити таємницю справжньої ваги – наразі її вага складає 65 кілограмів й для зросту 1,82 це хороший показник.

Схожі статті