Марічка Падалко вперше показала свого залізного коня: телеведуча-лялечка їздить на червоному авто (ФОТО)

Знаменита українська телеведуча Марічка Падалко вперше показала своїм шанувальникам, як виглядає її автівка, на якій вона переміщається містом.

Як журналіст, відома українська телеведуча Марічка Падалко перебуває в індустрії, яка вимагає максимум зусиль, здоров’я та зосередженості. А вся справа в тому, що зірка щодня виходить у прямий ефіри. Вона не має права на запізнення, не має права погано виглядати, не може дозволити собі погано почуватися у кадрі, має бути завжди зібраною та професійною.

Досягти такого рівня без вірного залізного друга, який буде допомагати швидко переміщатися по місту, особливо у такому великому як Київ, неможливо.

Марічка Падалко вперше показала свого залізного коня

А зважаючи на той факт, що у телеведучої аж троє дітей, уявити її без власного автомобілю взагалі майже неможливо.

Марічка Падалко покинула Україну та знаходиться за кордоном
Марічка Падалко вперше показала свого залізного коня

Марічка Падалко не зраджує собі і зазвичай поводиться доволі скромно. Її фанати здебільшого не знають, як виглядає її машина. Але нещодавно вони отримали шанс познайомитися з телеведучою ще ближче. А вся справа в тому, що в рамках реклами мережі ОККО, Марічка вперше показала, як виглядає її транспорт. Відповідна публікація з’явилася на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram.

Марічка Падалко вперше показала свого залізного коня

Виявляється, зірка українського телебачення пересувається по столиці на темно-червоному авто. Про таку машину особливо часто мріють маленькі дівчата, які уявляють себе через багато років за кермом.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Марічка Падалко залишилася на батьківщині та продовжує працювати. Її чоловік, народний депутат України Єгор Соболєв рушив на передову захищати свою країну. При цьому сам чоловік є уродженцем російської федерації і переїхав в Київ на початку нульових. За декілька років він отримав громадянство і зміг побудувати політичну кар’єру. Після початку вторгнення родина не спілкується з батьками Єгора через їхні погляди та позицію.

Час від часу Єгор приїжджає додому і кожного разу Марічка створює відеоролики, завдяки яким показує країні, якою ціною здобувається незалежність.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?