День Конституції України 2023: Хіменес-Браво, Камалія, Леся Нікітюк, Поплавський святкують у вишиванках

Вже 27 років поспіль 28 червня Україна відзначає День Конституції – це документ, в якому прописані всі права та правила українців. І святкування цього дня прописано у самій книзі.

Ухвалення Конституції вже давно закріпило правові основи нашої незалежної України, її суверенітет. Це стало неймовірно важливим кроком у забезпеченні прав людини та кожного нашого громадянина, а також посприяло подальшому підвищенню міжнародного авторитету України в усьому світі. У ніч з 27 на 28 червня 1996 року Верховна Рада ухвалила Конституцію України. Саме тоді, остаточно затверджувалася нова державна символіка і статус української мови як єдиної державної, через яку зараз люди багато сваряться, а так не має бути.

Щороку у цей день в кожному містечку відбувалися гучні святкування, де відомі українці виступали для людей, були влаштовані ярмарки та різні інтерактиви. Але останні 2 роки наша країна перебуває у воєнному стані, тому всі святкування скасовані, але свідомі українці завжди знайдуть спосіб підтримати Україну та її права.

Наприклад, сьогодні в інтернет-просторі з’явилися наші зірки у вишиванках. А це свідчить про те, що вони шанують та своїми нарядами демонструють велику вдячність за те, що вони українці.

Леся Нікітюк

Наприклад, Леся Нікітюк одягнула білу сукню з елементами вишиванки й показала своє фото та привітала Україну з 27 роками започаткування конституції.

Ектор Хіменес-Браво

Ектор Хіменес-Браво також одягнув вишиванку й привітав вже рідну для нього країну і показав фотокартку на фоні Майдану Незалежності у Києві.

Камалія

Камалія також приєдналась до привітання рідної країни. Жінка одягнула жовту сукню з елементами вишивки й виклала це фото у сторіс.

Михайло Поплавський

А ось Михайло Поплавський записав ціле відео-привітання. І також постав у вишиванці та у блакитному піджаку.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.