Як виглядає дочка Оксани Марченко не від Медведчука: спадкоємиця мільйонів, яка не показує свого обличчя

Як відомо, зрадниця України Оксана Марченко мала зв'язки з найвпливовішими особистостями в Україні, зокрема представниками олігархії та політичними діячами.

Відома українська телеведуча Оксана Марченко прославилася не тільки своїми розкішними нарядами, у яких виходила на сцену, але й релігійністю. Останні декілька років, які вона прожила в Україні були здебільшого присвячені проєктам, які безпосередньо пов’язані з православ’ям. Оксана активно знайомила своїх глядачів з різними духовними наставниками, храмами, святими місцями, тощо.

Тому немає нічого дивного, що безліч впливових персон в Україні мріяли побачити її у ролі хрещеної матері для їхніх дітей.

Оксана Марченко показала свою хрещену дочку Марію

Так, декілька років тому дружина олігарха Віктора Медведчука похрестила дочку Нестора Шуфрича Марію. Хрещеним батьком дівчинки став всесвітньо відомий боксер Володимир Кличко.

У Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина
Оксана Марченко показала свою хрещену дочку Марію

Годі й казати, наскільки розкішним та величним був процес хрещення, адже у храмі в той день дійсно зібралася еліта.

У Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина
Оксана Марченко показала свою хрещену дочку Марію

Після початку повномасштабної війни в Україні Оксана Марченко зникла з інформаційного простору. 16 лютого 2022-го вона таємно покинула територію своєї батьківщини і з тих пір поверталася лише за вимогою суду. В Україні залишився лише її син Богдан з невісткою та онуком. А от дочка зірки Даша отримує освіту в москві, так як у швейцарський університет її не прийняли через зв’язок з путіним.

Чи виїхала Марія Шуфрич разом зі своєю матір’ю за кордон невідомо. Втім, немає жодних сумнівів, що політик подбав про свою сім’ю. Зокрема журналісти останні декілька років знайомили аудиторію з цією родиною. Зокрема, стало відомо, яким розкішним майном володіє чиновник і які витрати може собі дозволити.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Віктор Медведчук втік з-під домашнього арешту і через декілька тижнів був заарештований. Приблизно через півроку чоловіка обміняли у Туреччині. Олігарх возз’єднався зі своєю родиною, але з тих пір не показується на публіці, власне, як і його дружина. Подейкують, що позиція багатія російській федерації нічим не краща за полон.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?