Фарфорове обличчя без зморшок і молодий красень поруч: 75-річна теща Мірзояна Ніна Матвієнко вразила виглядом

Легенда української естради Ніна Митрофанівна Матвієнко завжди захоплювала публіку своїми нарядами, зовнішнім виглядом та автентичним підходом до творчого життя.

Ніна Митрофанівна давно зайняла особливе місце на українській естраді. Не з’являючись на концертах місяцями, зірка все одно залишається на повісті дня, як Софія Ротару та Алла Пугачова.

Як відомо, співачка вже давно знаходиться на пенсії, живе у заміському будинку разом з родиною своєю дочки Тоні Матвієнко — Арсеном Мірзояном, онучками Уляною та Ніною.

Ніна Матвієнко вразила виглядом

Ніна Матвієнко розповіла про свій ювілей
Ніна Матвієнко вразила виглядом

Втім, буденне життя не заважає Ніні Митрофанівні слідкувати за собою та завжди виглядати блискуче. Зірка вміло зберігає свою вроду і кожним своїм виходом нагадує про те, як важливо дбати про себе та любити себе.

Наприклад, нещодавно артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжа фото, яке зробила з молодим колегою по цеху. Матвієнко вже не вперше виступає на одній сцені за Артуром Боссо. Виконавці пересікаються доволі часто. Наприклад, півроку тому вони разом співали на центральному залізничному вокзалі у Києві в рамках благодійного туру “Дорога до перемоги”. У ньому також взяли участь Ніна Матвієнко, Ауріка Ротару, Ганна Добриднєва, Амадор Лопес, Артур Боссо, Сергій Мироненко, Софія Єгорова та Андрій Джеджула.

Ніна Матвієнко вразила виглядом

Особливу увагу привертає не супутник артистки, а її зовнішній вигляд. Шкіра Ніни Митрофанівни сяє, а вигляд має фарфоровий. Зірка використала ніжний макіяж, який підкреслив колір її очей та рум’янець, а на шию одягла розкішні рожеві буси.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні родина Ніни Митрофанівни знаходилася у тривалій розлуці. Сама співачка відмовилася евакуюватися разом з дочкою та онучками, адже не змогла покинути свій рідний дім. Разом з артисткою залишився і Арсен Мірзоян. Теща та зять прекрасно поладнали і з нетерпінням чекали на повернення рідних з-за кордону. Зараз родина знову разом і активно бере участь у найрізноманітніших благодійних заходах. Зокрема інколи виїжджають за кордон на декілька днів.

Схожі статті

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.