Олена Зеленська одягнула брошку, яка була виготовлена з уламків ракети: демонструє нові сенси

Олена Зеленська заводи була дуже стильною та мала гарний смак на одяг та аксесуари. Тому, коли вона стала першою лед увага до її образів стала ще більш підвищеною.

Відомо, що пані Зеленська обирає лише українські бренди, адже вона перша жінка поміж інших, яка представляє Україну в усьому світі. Саме на неї звертають увагу закордонні партнери і роблять свої висновки. Тому, образи Олени мають бути завжди влучними та демонструвати наші українські цінності. Це надважлива задача, яку перша леді виконує вже понад 3 роки.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Зеленська має цілу команду дизайнерів, які завжди підбирають їй образи для різних зустрічей з урахуванням її особистих побажань та смаків. І ці образи завжди є влучними, вони надають Олені особливого шарму та характеру. Жінка обирає спокійні кольори, вона завжди обирає брючні костюми, або сукні та спідниці довжини міді. І це завжди виглядає дуже презентабельно та показує її стиль ділової жінки.

А от з аксесуарами у першої леді окрема історія, Олена завжди намагається підкреслити незалежність нашої країни та показати нашу ідентичність, наш біль, нашу гордість, розповісти історію у деталях. Тож, українська символіка завжди присутня в її образах.

Наприклад, для одного зі своїх інтерв’ю Зеленська обрала особливу брошку, виготовлену з уламка російської ракети, яку окупанти спрямували на Харків, це просто неймовірно сильний вчинок.

Сам вірю був розроблений і створений харківським ювеліром Станіславом Дрокіним спеціально для першої леді та увійшов до проєкту “Незабудька”.

Кожна робота із цієї серії має свій персональний номер, який відповідає дню страждань, які назавжди залишаться в пам’яті. Брошка Олени Зеленської присвячена Міжнародному дню миру.

Брошка Зеленської з уламків ракети
Брошка Зеленської з уламків ракети

Тож, такі деталі завжди присутні у гардеробі першої леді і насправді вони завжди приковують до себе багато уваги та демонструють, як сильно Олена хоче донести іноземним партнерам нашу реальну ситуацію та хоче бути почутою і помітною в очах світу.

Схожі статті

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?