“Останні 5 років про це мріяв”: Влад Яма показав, як життя у США прискорило здійснення заповітного бажання

Владислав Яма вже півтора року живе зі своєю родиною в Америці, але не через власну примху, а через те, що в Україні розпочалася повномасштабна війна, яка є дуже небезпечною для дитини.

Насправді багато родин розлучила війна, оскільки не всі чоловіки мають змогу переїхати жити в іншу країну, а жінки з дітьми мають бути у небезпеці. Саме тому родина Ями прийняла рішення переїхати в Америку. Там спокійно, тихо, тепло, а головне, є можливості для розвитку. Для Влада це дуже важливий аспект життя, адже йому потрібно заробляти на життя у США, а воно там дуже дороге.

Влад Яма

Тож, Яма з дружиною Лілією та сином Леоном давно вже звикли до нової країни, адже повертатися додому все ще небезпечно, до того ж Леон вже навчається у США, а Владислав має деякі проєкти, саме тому він вже доволі затишно почуває себе в іншій країні та будує нове життя. Але й про допомогу Україні чоловік не забуває. Саме тому він з дружиною часто ходить у і місця, де пакують речі для України.

А також у Влада вже вийшло здійснити свою давню мрію і у цьому йому допомогла саме Америка. Річ в тому, що чоловік вже п’ять років мріяв про новий автомобіль. Але чомусь йому не вдавалося втілити своє сильне бажання у життя. Можливо йому не вистачало заробітку, а можливо чоловік просто витрачав гроші на інші більш необхідні речі.

Але сьогодні Владислав показав у сторіс свою нову Ауді, яка цілих 5 років. Звісно, про нову машину мріє кожен, але не кожному вдається втілити цю мрію у своє життя. Наприклад, навіть Яма зі своїми заробітками чекав багато років, аби мати можливість придбати новий автомобіль.

Нова машина Ями

Так, у сторіс Влад похизувався своєю новою красунею та було помітно, що він дуже задоволений, адже коли людина здійснює мрії, то він автоматично стає набагато щасливішим та відчуває себе повноцінним і могутнім.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.