Даша Кацуріна на тлі чуток про розставання з Володимиром Дантесом одягнула білу сукню: буде весілля?

Стосунки Даші Кацуріної – це дуже цікава тема для всіх українців, оскільки вона багато років жила у шлюбі з ресторатором Михайлом Кацуріним, від якого народила двох дітей. Але згодом розійшлася з ним і почала зустрічатися з Вовою Дантесом.

Дашу завжди сприймали як дружину відомого ресторатора Кацуріна, але насправді дівчина й сама не мало чого зробила, вона має власний бренд одягу, і це її душа. Оскільки всі дівчата люблять моду, то не дивно, що й Даша долучилася до такого процесу. Вона займається зокрема пуховиками, але й інші речі у колекціях Кацуріної також присутні.

Даша з Володимиром
Даша з Володимиром

Ще з дуже юного віку вони з Михайлом зустрілися і почали будувати стосунки та спільний бізнес, багато років вони разом розвивалися і розвивали свою ресторанну справу. Це було нелегко, адже постійно бути разом – це для багатьох родин випробування. Але родина Кацуріних жила у цьому, вони разом розвивалися як особистості та як професіонали у  своїй сфері діяльності. Але в певний момент обидва відчули, що вони переросли одне одного та не можуть більше жити разом. Це нормальна ситуація, оскільки всі ми змінюємося.

Так, після всіх подій з чотирикутником кохання, Даша почала будувати відносини з Володимиром Дантесом. Спочатку в цей роман ніхто не вірив, адже здавалося, що це просто помста своїм колишнім. Але оскільки пара зірок вже понад рік мають стосунки, ця історія кохання не здається настільки дивною, як може бути.

Щоправда, більшу частину свого роману Вова й Даша знаходяться не разом, оскільки дівчина з дітьми живе у Польщі, а Дантес зокрема живе у Києві та роз’їжджає Європою з концертами “Пожежі” разом зі своїм другом Олексієм Дурнєвим. Можливо саме через це у мережі почали з’являтися чутки про їхнє розставання.

Правда це чи ні, поки невідомо, але днями Кацуріна показала фотокартку у білій сукні, але вона була не для весілля, а більш повсякденна або навіть пляжна.

Кацуріна у білій сукні
Кацуріна у білій сукні

Тож, поки що весілля у Дантеса і Кацуріної не планується і взагалі невідомо, що чекає на їхні стосунки у майбутньому.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.