Зіштовхнула падчерку у воду і ткнула мачуху обличчям в торт: як Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу виховали доньку

У знаменитої російської співачки Ані Лорак від шлюбу з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу залишилася єдина дочка Софія, яка зараз активно проводить час з родиною батька.

Безумовно, життя зіркових дітей не можна назвати легким. Спадкоємці знаменитих людей як правило проходять через серйозні випробування, адже щоденно піддаються критиці, порівнянню з їхніми батьками, безперервній увазі, тощо.Дочка Ані Лорак та її колишнього чоловіка Мурата ніколи не була виключенням у цій історії. Маленька красуня Софія, яка мала турецьке та українське коріння завжди знаходилася у фокусі, коли мова заходила про її маму.

Кароліна не оберігала спадкоємицю від публічності, активно публікувала фотографії з дитиною і навіть виводила її на велику сцену. Звісно, не бути наслідків не могло. Публіка знає Софію в обличчя, спостерігає за її змінами та трансформаціями.

Як Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу виховали доньку

Після початку повномасштабної війни в Україні дівчина здебільшого проводила час зі своїм батьком та його новою родиною. Мова йде про новоспечену дружину бізнесмена Лілію, а також її маленьку дочку.
Зокрема аудиторії завжди було цікаво, чи владнають між собою жінки.

Дочка Мурата Налчаджиоглу від Ані Лорак зіштовхнула у воду його падчерку

Судячи з публікацій, які робить Мурат на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, сім’я змогла досягти гармонії, хоча деякі аспекти викликають у частини фанатів запитання. Наприклад, не так давно Софія зіштовхнула свою зведену сестру у басейні.

Далеко не всі користувачі поставилися до таких Ігор з розумінням, хоча думки на цей рахунок розділилися. Не менш дивним деяким шанувальникам здалася і сцена, у якій Софія ткнула свою мачуху обличчям у торт.

Як Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу виховали доньку

Але Лілія демонструє повне прийняття характеру своєї падчерки, обіймає, її любить, і намагається зберегти сімейне вогнище.

Тим часом Ані Лорак проводить свої канікули з новим коханим-іспанцем, з яким минулого року познайомилася на Ібіці. Подейкують, що у чоловіка також є маленька дитина. Не так давно Ісаак представив публіці і свою дорослу дочку, яку помилково прийняли за його дружину. Про взаємини всередині цієї сім’ї поки що нічого невідомо.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.