Андрій Задворний показав, як і де проводить час з найулюбленішими жінками: наречену з собою не взяв

Андрій Задворний відомий учасник та переможець найромантичнішого шоу "Холостячка", де йому вдалося завоювати любов і прихильність Злати Огнєвіч, яка досить прискіпливо обирала собі супутника.

Андрій проявив себе досить дивно на проєкті, оскільки з самого початку чоловік дуже соромився проявляти себе, можливо, просто був не впевненим у собі та у своїх почуттях, але згодом його наполегливість лякала, адже складалося враження, що чоловік поводився як маніяк. Він намагався не підпускати нікого до Злати, постійно перетягував ковдру на себе та поводився доволі дивно. Принаймні так здавалося зі сторони глядачів. А як це сприймала сама Огнєвіч показав фінал.

Андрій Задворний
Андрій Задворни

Та насправді на довго чоловіка не вистачило, адже через кілька місяців він сам розірвав стосунки. Звісно для співачки це була повна несподіванка, яка розбила їй серце, але водночас відкинула від неї погану та не підходящу їй людину. Злата довго страждала і не могла прийти до тями, але все це вже у далекому минулому, яке зараз немає жодного значення.

Але Злата встигла познайомитися з донькою Задворного, і здавалося, що вона сподобалась дівчинці і знайшла з нею спільну мову. Але врешті-решт для артистки це чужа дитина, і для неї мама завжди буде на першому місці.

Та Андрій просто обожнює свою маленьку принцесу, яка є єдиним лучиком щастя і добра у його житті. Особливо зараз, але він не так часто бачить свою доньку.

А днями чоловік показав, як він у рідному Світловодську проводить час з донькою та своєю рідною матусею, яка сумувала за ним і давно не бачила.

Андрій з родиною
Андрій з родиною

Загалом, попри наявність нареченої, для Андрія в житті завжди залишаються лише дві головних жінки – донька і мама. А от з романами у нього не виходить поки що.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.