Оля Мартиновська показала, як у гримерці виглядають її колеги Ярославський та Ектор: такі модники

Ольга Мартиновська, Ектор Хіменес-Браво і Володимир Ярославський за всі роки свого суддівства на "МастерШеф" вже стали набагато більшими та ближчими, ніж просто стосунки колег.

Вже не перший рік Хіменес-Браво, Мартиновська і Ярославський проводять на знімальному майданчику багато часу, оскільки зйомки – це довгий та дуже серйозний процес, який потребує уваги, концентрації та, звісно, професіоналізму. Всі троє суддів з цими задачами пораються дуже добре, адже роблять свою роботу не вперше і тепер цей процес для них справжній кайф.

Судді МастерШеф
Судді МастерШеф

Безперечно є моменти, які не задовольняють їх або режисерів. Проте це робота й іноді вона буває нелегкою, адже цей процес, який триває багато часу дійсно виснажує. Але сама атмосфера все перекриває. Всі судді між собою товаришують. Вони є одне для одного близькими друзями. Особливо що стосується дружби між Ярославським та Мартиновською. Вони взагалі немов брат і сестра, які завжди готові прийти одне одному на допомогу та пожартувати з будь-чого.

Мало хто уявляє собі атмосферу за лаштунками, а вона неймовірна, адже всі головні судді мають час на спілкування. Вони п’ють каву, жартують та знаходяться у своїй атмосфері. І ця атмосфера завжди весела та цікава.

Зірки не надто часто викладають історії з гримерок, адже іноді це буває невчасно, незручно або просто вони не мають бажання цього робити. Проте Оля Мартиновська любить такий контент. І саме тому вона показала, як на зйомки приходять її колеги Володимир та Ектор.

Жінка вирішила зняти образ Хіменеса-Браво, він був у жовтій кофті з новомодним патріотичним написом, а ось Володимир Ярославський похизувався своїм пресом та шортами у кольорі хакі, які купував кілька років тому.

Модні образи суддів МастерШеф
Модні образи суддів МастерШеф

Тож, за лаштунками панує цікава атмосфера, яка завжди піднімає настрій та доповнить будь-який день яскравими фарбами.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.