Як виглядає єдиний спадкоємець мільярдера Захура: не Камалія подарувала багатію сина, а інша жінка

2023-го найбагатша співачка України Камалія повідомила про те, що розлучається зі своїм чоловіком-мільярдером. А це означає, що і її шляхи з пасинком розійшлися.

Безумовно, для багатьох чоловіків неймовірно важливо народження спадкоємця чоловічої статі. Особливо, коли мова заходить за релігію мусульман, їхні традиції, а також питання передання своїх багатства. Усі ці нюанси були близькими для колишнього чоловіка Камалії Мохаммада Захура.

А задовго до знайомства зі співачкою бізнесмен одружився з росіянкою, яка подарувала йому первістка Таню, а також хлопчика Армана. Діти отримали блискучу освіту. Обидва навчалися у московській школі бізнесу. А після випуску Таня рушила жити до Великобританії, а її рідний брат оселився разом зі своїм батьком, тобто жив з його новою родиною.

Камалія показала, як виглядає її пасинок Арман Захур

Камалія показала, як виглядає її пасинок Арман Захур

Хлопець дивовижним чином схожий на свого батька, але веде не публічний образ життя. Про його стосунки невідомо нічого, як і про сімейний статус. Втім, шанувальники підозрюють, що до сьогодні Арман був вільним, так як зірковий батько заявив, що він жив з ним у Києві.

Примітно, що свого часу співачка поладнала саме зі своїм пасинком, чого не сталося з пачеркою. За 20 років жінки так і не знайшли спільної мови і сварилися до останнього.

При цьому Мохаммад Захур завжди говорив про те, що не наполягав на тому, аби нова дружина йому народила. Хоча Камалія відчайдушно лікувалася та робила усе для того, аби завагітніти, бізнесмен її хоч і підтримував, але нічого не чекав. Захар відверто говорив, що в нього вже є діти і він прийме той факт, що вони з Камалією можуть бути бездітними.

Камалія та Мохаммад Захур возз'єдналися в Києві
Камалія показала, як виглядає її пасинок Арман Захур

Тим не менш, зараз у старших дітей бізнесмена є молодші сестрички-двійнята, яких вони дуже люблять.

Нагадуємо, що зіркова пара об’явила про розлучення весною 2023-го. З осені 2022-го артистка проживає разом зі своєю матір’ю у їхньому палаці під Києвом. Підприємець тим часом мешкає разом з дочками під дахом своєї старшої спадкоємиці Тані.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.