Чоловік пенсійного віку: Вадим Буряковський ховає від Олі Полякової зморшки і лисину за модними аксесуарами

Знаменита українська співачка Оля Полякова може похизуватися тривалим шлюбом, який приніс їй щастя, а також прекрасних доньок. Як виглядає чоловік, якого вона обрала для цього союзу?

На відміну від своїх колег Оля Полякова ніколи не приховувала правду про особисте життя та активно розповідала шанувальникам, як і що відбувається у її сім’ї. З завзяттям артистка розповідала і про своє минуле. Наприклад, свого часу вона зізналася, що була коханкою майбутнього чоловіка Вадима. На момент їхнього знайомства бізнесмен був одруженим, однак дітей у пари не було. Оля поставила ультиматум і її обранець швидко організував розлучення, аби бути з молодою та привабливою виконавицею.

Окрім даного аспекту, Вадим завжди мріяв про дітей, але в попередньому шлюбі не мав їх. Оля завагітніла дуже швидко. Підприємець був на сьомому небі від щастя. Пара побралася і незабаром у них з’явився первісток.

Оля Полякова показала, як виглядає її чоловік

Оля Полякова прокоментувала різницю у віці із 60-річним чоловіком
Оля Полякова показала, як виглядає її чоловік

Полякова якось зізнавалася, що неймовірно щаслива, що була матір’ю до того, як стала знаменитою. Мовляв, змогла пройти через цей досвід і залишити його позаду, як неймовірний спогад. Її колеги, які народжували у статусі зірок такої привілеї не мали і змушені поєднувати кар’єру з материнством.

Тим часом Вадим за час цього шлюбу пережив як неймовірно щасливі моменти, так і періоди повного падіння. Якось бізнесмен збанкрутував, і опинився повністю на поруках своєї молодої дружини, яка тим не менш з цією роллю впоралася і взяла кермо у свої руки.

Сім’я називала багатства з завидною швидкістю, і навіть зараз, не дивлячись на певні проблеми у сім’ї, Оля не готова розстатися зі своїм коханим чоловіком, хоча неодноразово намагалася це зробити.

Оля Полякова показала, як виглядає її чоловік

Вадим при цьому живе публічним життям, хоча і не проти зайвий раз опинитися перед камерами. Він не губиться перед журналістами, спокійно супроводжує кохану на заходи, а також не вважає за потрібне коментувати щось перед пресою.

Навіть під час скандалу, коли Вадим опинився за кордоном не дивлячись на заборону виїжджати для чоловіків, спілкувалася з аудиторією саме Оля, яка на той момент пояснила, що її коханому виповнилося 60, і він мав повне право виїжджати. На даний момент Вадим окрім підприємницької діяльності зайнятий у територіальній обороні.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.