Як виглядає нова дружина Мурата Налчаджиоглу: отримала тортом в обличчя від падчерки і зайняла місце Ані Лорак

Після розлучення Ані Лорак та Мурата пройшло 4 роки. За цей час обидва встигли побудувати нові стосунки. Зокрема турецький бізнесмен навіть наважився знову одружитися.

Часто стається, що зіркова казка перетворюється незабаром скандальну історію, яку смакують преса та глядачі. Так сталося і у випадку Ані Лорак. Її історія кохання швидко переросла у безкінечні заголовки, в яких ішлося про зради її турецького чоловіка. Після кадрів з доказами стало відомо, що пара вирішила розлучитися.

Як виглядає нова дружина Мурата Налчаджиоглу

Ані Лорак з донькою та колишнім чоловіком
Як виглядає нова дружина Мурата Налчаджиоглу

У цьому союзі у подружжя народилася дочка Софія. Дівчинка залишилася жити з матір’ю. Тривалий час вони проживали разом у підмосков’ї.

Мурату було складно спілкуватися зі спадкоємицею через юридичні питання, але врешті-решт йому вдалося їх владнати. Як і своє особисте життя. Незабаром стало відомо про його роман з українською візажисткою Лілією. 2021-го бізнесмен зробив своїй коханій пропозицію руки і серця, а влітку 2023-го став її офіційним чоловіком.

Як виглядає нова дружина Мурата Налчаджиоглу

Після торжества, яке було влаштовано на широку ногу, пара поїхала у Туреччину. Там сім’я відпочиває разом з дітьми. Зокрема, до подружжя приєдналася дочка Ані Лорак Софія, яка вже встигла відзначитися інцидентом з зіштовхуванням своєї зведеної сестри у басейн та тим, що ткнула мачуху обличчям у торт.

Втім, Мурат демонструє, що його нова дружина та рідна дочка прекрасно спілкуються і люблять одна одну.

Колишня дружина Мурата Ані Лорак на даний момент також намагається знайти своє щастя в обіймах іспанського тренера з йоги Ісаака. Про любовні стосунки пари стало відомо минулого року. Перед цим молоді люди багато часу проводили разом.

І за традицією, роман Кароліни одразу ж обріс скандалами. Зокрема з’являлася інформація про те, що Ані Лорак стала коханкою, а у її обранця є законна дружина. Також Ісаак намагався виправдати зірку перед українською аудиторією і під час спілкування з українським блогером Богданом Беспаловим образив співвітчизників співачки.

Після цього інциденту тренер більше не намагався захищати співачку. Однак, репутація у нього після цього серед аудиторії доволі неоднозначна.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.