Холостячка Ксенія Мішина показала, кого заціловує з самого рання: “Любимо, дуже-дуже”

Ксенія Мішина популярна українська акторка, яка вміє перевтілюватися у різні ролі та відігравати кожну на всі 100%. Через це її дуже люблять та поважають колеги, режисери і глядачі.

Мішина завжди була доволі норовливою, вона має сильний характер і ніколи не дає себе в образу. Жінка вміє за себе постояти, і можливо на це впливає її гіркий досвід життя. Коли вона залишилась сама з дитиною на руках. Але в той самий час вона й виросла над собою, адже життєві труднощі вони роблять людей сильнішими та більш впевненими у своїй силі та своїй волі. Це допомагає приймати людям важливі рішення і йти вперед з високо піднятою головою.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Саме син Платон є для Ксенії найбільшим мотиватором, адже він є тією самою людиною, яка змушує Мішину покращувати свій рівень життя. Заради цього вона багато працює і ніколи не припиняє розвиватися. А це важливо, оскільки жінка має велике бажання бути прикладом для своєї дитини. Тож, вона є щасливою мамою та професіоналом своєї справи.

Але з чоловіками Ксенії чомусь не щастить, бо вона є занадто самостійною. Хоча у чому насправді є причина цього – невідомо. Мішина красива, талановита, самостійна, любить життя і любить людей у ньому. Тож, напевно, це просто доля поки не подарувала Мішиній ту саму людину, яка змогла б підкорити серце акторки і бути з нею все своє життя.

Навіть участь у найромантичнішому шоу “Холостячка” не закінчилась нічим успішним для жінки, адже зі своїм обранцем Олександром Еллертом вона врешті-решт розійшлась і зараз кожен живе власним життям.

Мішина цілує сина

Тому Платон – це поки єдиний чоловік, якого Мішина любить у своєму житті. І днями вона показала, як заціловує свого сина з самого ранку, адже вона його неймовірно сильно любить і робить його життя яскравим та наповненим.

Схожі статті

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.