Миє голову в салоні та пʼє каву з доставки: Полтавська розповіла, якого успіху досягла у шлюбі з Остапчуком

Молода дружина знаменитого українського телеведучого Володимира Остапчука здивувала фанатів правдою про те, який спосіб життя веде у шлюбі з зіркою.

Минулого року фанати Володимира Остапчука встановили особистість його нової обраниці. Відбулося це прямо під час активної хвилі пліток у мережі про його розлучення з Христиною Горняк. Як з’ясувалося пізніше, користувачі мали рацію і пара дійсно розірвала шлюб. Місце коханої у телеведучого зайняла молода журналістка Катерина Полтавська.

Катерина Полтавська розповіла, на що витрачає гроші у шлюбі з Володимиром Остапчуком

Катерина Полтавська розповіла, на що витрачає гроші у шлюбі з Володимиром Остапчуком

Пара досить швидко з’їхалася і подейкують, що навіть побралася. Однак Володимир та Катерина поки що не підтверджують цю інформацію. Натомість Полтавська активно публікує найрізноманітніший контент, у тому числі повʼязаний з її коханим.

Зокрема нещодавно вона показала, як вони проводять час разом а нащо витрачають гроші. Так, Катя може собі дозволити помити голову в салоні, запропонувавши при цьому свої засоби для догляду, а також замовити каву доставкою на спортивний майданчик.

Примітно, що у Катерини вже неодноразово питали, чи утримує її Володимир, на що Полтавська завжди відповідає з гумором, а у такі моменти вони з телеведучим стають неймовірно схожі.

Полтавська розповіла про сімейний бюджет
Катерина Полтавська розповіла, на що витрачає гроші у шлюбі з Володимиром Остапчуком

Нагадуємо, що не так давно пар потрапила у гучний скандал. Молоді люди побували у будинку, який колись Володимир та Христина Горняк будували для своєї майбутньої родини. Зокрема там знаходилися кімнати для його дітей від шлюбу з Оленою Войченко, а також кімнати для їхніх спільних майбутніх дітей.

Натаріус неодноразово говорила своїм підписникам, що питання розподілу меня вони поки що не обговорювали, як раптом жінка дізналася про даний інцидент з преси. Це неабияк її розізлила. В результаті вона публічно залишила на особистій сторінці повідомлення про те, що не має наміру спускати це з рук, і за законом має право на половину будинку.

При цьому проблема піднімалася декілька разів. Володимир зі своїми підписниками неохоче обговорює імовірність розподілу недобудованого маєтку. Полтавська тим часом взагалі ігнорує скандал.

Схожі статті