Андрій Хветкевич з “Холостячки” показав свою нову квартиру і нову зачіску: Злата Огнєвіч оцінила

Андрій Хветкевич став одним з найцікавіших та найзагадковіших учасників другого сезону "Холостячка", де він боровся за прихильність та любов у серці співачки Злати Огнєвіч.

Андрій одразу запам’ятався глядачам через свою гарну фігуру та дуже сильну сором’язливість, яка у перших ефірах не давала йому можливості проявити себе і свою симпатію до Огнєвіч. Хветкевич здавався дуже м’якою людиною, яка не вміє проявляти почуттів і соромиться всього на світі. Але насправді це зовсім не так. Оскільки нині Андрій поводить себе доволі розкуто, принаймні у соціальних мережах.

Злата і Андрій
Злата і Андрій

Хветкевич зміг полюбитися глядачам, оскільки попри свою дивакуватість він був і завжди залишався щирим та відвертим. Але насправді, згодом виявилось, що на проєкт Андрій прийшов не лише за пошуком кохання, а здебільшого для того, щоб віднайти та зрозуміти себе та свою природу. Адже у нього було багато сумніві щодо того, який він є насправді.

Шоу та життя за кордоном допомогло Андрію зрозуміти, що він кохає чоловіків, точніше, одного. І не так давно Хветкевич одружився і на його весіллі була присутня Злата, яка щиро рада за нього, оскільки зрозуміти хто ти і який – це найбільший здобуток у житті. Ми живемо у нових реаліях, коли все є нормальним і не повинно викликати жодних засуджень.

Квартира Андрія
Квартира Андрія

Так, наприклад, у житті Хветкевича все змінилося після того, як він зізнався собі хо він і зараз чоловік є абсолютно щасливим. Не так давно він показав свою нову квартиру, яку вони придбали разом зі своїм коханим. І це неймовірно великий крок у житті Андрія.

Коментар Злати
Коментар Злати

А також чоловік пофарбував волосся у світлий колір, і це оцінила Злата Огнєвіч. Вона написала коментар Андрію, що йому дуже личить цей новий колір волосся, який освіжає його та робить новий образ більш цікавим та більш сучасним.

Схожі статті

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.