Андрій Хветкевич з “Холостячки” показав свою нову квартиру і нову зачіску: Злата Огнєвіч оцінила

Андрій Хветкевич став одним з найцікавіших та найзагадковіших учасників другого сезону "Холостячка", де він боровся за прихильність та любов у серці співачки Злати Огнєвіч.

Андрій одразу запам’ятався глядачам через свою гарну фігуру та дуже сильну сором’язливість, яка у перших ефірах не давала йому можливості проявити себе і свою симпатію до Огнєвіч. Хветкевич здавався дуже м’якою людиною, яка не вміє проявляти почуттів і соромиться всього на світі. Але насправді це зовсім не так. Оскільки нині Андрій поводить себе доволі розкуто, принаймні у соціальних мережах.

Злата і Андрій
Злата і Андрій

Хветкевич зміг полюбитися глядачам, оскільки попри свою дивакуватість він був і завжди залишався щирим та відвертим. Але насправді, згодом виявилось, що на проєкт Андрій прийшов не лише за пошуком кохання, а здебільшого для того, щоб віднайти та зрозуміти себе та свою природу. Адже у нього було багато сумніві щодо того, який він є насправді.

Шоу та життя за кордоном допомогло Андрію зрозуміти, що він кохає чоловіків, точніше, одного. І не так давно Хветкевич одружився і на його весіллі була присутня Злата, яка щиро рада за нього, оскільки зрозуміти хто ти і який – це найбільший здобуток у житті. Ми живемо у нових реаліях, коли все є нормальним і не повинно викликати жодних засуджень.

Квартира Андрія
Квартира Андрія

Так, наприклад, у житті Хветкевича все змінилося після того, як він зізнався собі хо він і зараз чоловік є абсолютно щасливим. Не так давно він показав свою нову квартиру, яку вони придбали разом зі своїм коханим. І це неймовірно великий крок у житті Андрія.

Коментар Злати
Коментар Злати

А також чоловік пофарбував волосся у світлий колір, і це оцінила Злата Огнєвіч. Вона написала коментар Андрію, що йому дуже личить цей новий колір волосся, який освіжає його та робить новий образ більш цікавим та більш сучасним.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.