“Хіба це можна витримати?”: Ребрик показала “розмальоване” обличчя 10-річної Діани – доця йде маминими стопами

Лілія Ребрик завдяки танцювальному проєкту "Танці з зірками" не тільки відкрила в собі новий талант, а й вхопила удачу за хвіст у вигляді чоловіка Андрія Дикого, який був її партнером.

Доля ладна грати з нами в жарти, тому не варто говорити стверджувальний вислів “ніколи”, аби не спровокувати її робити навпаки. Втім, телеведучій та акторці Лілії Ребрик пощастило. Під час партнерства у танцювальному проєкті на СТБ, Ребрик усіляко запевняла Андрія Дикого, що вміє товаришувати з чоловіками, не підозрюючи, як помилялася.

У 2011 році відбулося весілля зіркової пари, яке стало очікуваним для публіки та медійних колег, а вже через рік жінка ощасливила коханого поповненням в їхній родині – на світ з’явилася донька Діана, а у 2018 році пара наважилася народити й другу дитину, також дівчинку, на ім’я Поліна.

Лілія Ребрик з чоловіком Андрієм та доньками

10-річна Діана вже заробляє кошти на життя акторською діяльністю, а також професійно займається танцями під наставництвом Андрія Дикого – хореографа, тата та голови сімейства. Лілія зізналася, дівчинка знає ціну грошам, адже з 5-річного віку знімається у фільмах. Під час роботи в серіальному проєкті “Серце матері” на її професійну долю припало 55 знімальних змін.

Нещодавно Лілія Ребрик у своєму Instagram оприлюднила відео, як виглядає її 10-річна донька Діана після професійного макіяжу, імовірно, для знімань ще одного проєкту. Зіркова матуся із захопленням дивилася на дівчинку, нафарбовану професійним візажистом. Рум’яні щічки, яскрава рожева помада, чорні виразні очі зі стрілками та кремовими тінями гармонійно поєднувалися між собою на дитячому обличчі.

“Це можна витримати?”, – здивовано зазначила Ребрик.

Ребрик показала розмальоване обличчя 10-річної Діани

Звичайно, для дитячої шкіри, можливо, забагато косметичних засобів, однак матуся розуміє – це її робота, тому без гарного яскравого макіяжу та відповідного образу тут не обійтися.

Схожі статті

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.