Павліка і Репяхову запросила, а Остапчука бачити не хоче: Христина Горняк організувала вечірку “ORA”

ORA – це простір, який організувала Христина грняк для жінок та дівчат, де все сповнене любов'ю до себе, мотивації та натхнення. А найголовніше, тут усі вчаться жити тут і зараз. До цього закликає і назва проекту, адже ORA у перекладі з багатьох мов, як "зараз".

Нині кожна сучасна жінка намагається бути освіченою у різних сферах життя, а також пізнати себе, а зараз для цього є багато можливостей, адже існує багато нових професій, наприклад, таролог, коуч з жіночих практик та інших напрямів. Сучасні жінки вже зовсім не такі, як раніше, вони розвиваються набагато швидше у різних сферах. Навчаюся раніше себе розуміти та будувати своє життя самостійно і ставити кордони.

Христина Горняк
Христина Горняк

Тож, саме клуб “ORA” є таким соціальним простором для кожної дівчини та жінки, яка хоче бути впевненою в собі та навчитися себе відчувати зсередини й налагоджувати своє життя зовні. Насправді жіночі практики та ком’юніті дуже важливі у сучасному світі, адже ми всі рухаємося вперед, і шляху назад вже немає. Якщо жінка хоче бути цікавою, вона має розвивати себе.

Тож, Христина Горняк сама дуже любить розвиток і завжди шукає для себе різні джерела для нових знань та вмінь, адже ніколи не пізно навчатися нового і будувати себе. Саме у цьому Горняк хоче допомагати дівчатам та зрілим жінкам. Адже такі жіночі бранчі та вечірки створені для саморозвитку та самопізнання.

Як відомо, Катя Репяхова також полюбляє розвиватися і пізнавати себе, тому не дивно, що вона вирішила завітати до Христини на вечірку “ORA”. І там же ще співав чоловік Каті Віктор Павлік.

Репяхова і Павлік на вечірці Горняк
Репяхова і Павлік на вечірці Горняк

Репяхова показала, як вона обіймається з Горняк, отже, виявляється, вони гарно знайомі й мають спільні інтереси. Це чудово, адже жінки у будь-якому віці мають себе вивчати по-новому, оскільки кожне наступне десятиріччя в жінках багато чого змінюється, і себе та своє тіло і душу потрібно розуміти завжди.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.