Леся Нікітюк показала того єдиного, з ким ходить поміж розсипаних пелюсток троянд: світловолосий парубок

Леся Нікітюк відома українська телеведуча, співачка та волонтерка, яка полюбилась глядачам. Дівчина дуже талановита, відана своїй роботі та завжди неймовірно щира з аудиторією.

Нікітюк дуже цікаві дівчина, яка завжди вміла дивувати своїми талантами та витівками. Вона ніколи не брехала про своє життя, і завжди намагалась бути чесною з будь-ким. Навіть Сергій Притула зізнався, що вважає, Лесю найщирішою телеведучою України, оскільки вона завжди була, є і залишається сама собою.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Свою кар’єру Леся дуже довго і старанно будувала, і варто визнати, що їй вдалося це зробити на відмінно. Адже вона починала з роботи асистентки зірок. Але згодом її мрія бути телеведучою втілилась у життя.

Тож у роботі Нікітюк повністю реалізувалась, а от з особистим життям їй не щастить. Хоча стосунки у неї, звісно були і не одні. Та з жодним зі своїх чоловіків вона не змогла побудувати родину чи вийти на більш серйозний рівень відносин. Але про свої романи Леся ніколи майже нічого не розповідала. Тим паче дівчина не розкривала особистостей. Відомо, що одним з її хлопців був сусід, і він також публічна особистість, але хто це саме ведуча ніколи не розповідала.

Звісно, багато хто пліткував про роман Лесі з Сергієм Притулою, але це були лише припущення прихильників, адже на шоу “Хто зверху?” вони спілкувалися доволі цікаво та близько. Тому, нікого крім Притули Лесі не приписували у роль нареченого.

У Нікітюк є багато прихильників, які дарують їй квіти, можливо жінка ходить на побачення, але про своє особисте життя вона не розповідає. Проте часто показує, як вона проводить час з рідними і собакою Рафіком.

Нікітюк показала романтику з собакою
Нікітюк показала романтику з собакою

Днями Леся показала фото, як вона осипала свого пса пелюстками рожевих троянд. Насправді це виглядає дуже романтично, особливо лоску додає те, що собака біла, і саме з ним Нікітюк ходить по пелюстках у батьків вдома.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.