Соломія Вітвіцька обирає долю: зірка 1+1 немов холостячка оточила себе трьома чоловіками – “Почесне звання”

Зірка 1+1 Соломія Вітвіцька після розлучення з Владом Кочатковим більше не ділиться деталями особистого життя, однак старанно шукає долю в компанії статних чоловіків.

Соломія Вітвіцька – жінка з добрим серцем, адже не маючи власних дітей, ведуча ТСН кожного тижня відвідує маленьких пацієнтів лікарні “Охмадит”, підтримує їх, спілкується, а також з різними артистами влаштовують молодому поколінню справжнє свято та збір коштів для їхнього лікування.

Цього разу знаменитість оприлюднила нові кадри відвідання медичного закладу, показала невеличкий концерт, а також засвітила компанію з трьох статусних чоловіків, які мали вагомий вплив для благодійного заходу в “Охмадиті”.

Як Соломія Вітвіцька виглядала до війни і як виглядає зараз
Зірка 1+1 немов холостячка оточила себе трьома чоловіками

На відео Соломія позначила директора фонду “Охмадиту” та директора лікарні, яким кошти особисто передає відомий артист України Олег Скрипка. Також жінка своєю благою справою відзначилася в команді фахівці медичного закладу, тому отримала почезне звання Друга дитячої лікарні, яку відвідує щотижня.

Зірка 1+1 немов холостячка оточила себе трьома чоловіками

Сьогодні Соломія має свій вихідний, однак зробила паузу у відвідуванні дітей в лікарні, адже в більшості зараз канікули, відпустки, тому на два тижні призупинить цю справу, але після завершення терміну обов’язково повернеться до звичного провідування та допомоги хворим.

Нагадаємо, про розлучення зірки 1+1 з чоловіком Владом Кочатковим стало відомо в лютому 2021 року. Розрив стосунків жінка пережила не так просто, як могло здаватися, на перший погляд. Коли прийшло усвідомлення, що вони з коханим подають на розлучення, Соломія плакала. За словами телеведучої, понад рік пара намагалася врятувати стосунки, однак марно.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.