Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Днями співачка Камалія, яка у 2023 році оголосила про розлучення з мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захур, натякнула у прямому включенні з М1 про  заміжжя. Зірка з’явилася в кадрі в білій сукні і продемонструвала обручку з величезним дорогоцінним каменем. У розмові з журналісткою співачка розповіла, що в її житті присутні романтичні стосунки.

Камалія натякнула, що незабаром виходить заміж вдруге
Камалія натякнула, що незабаром виходить заміж вдруге

“Мені освідчуються в коханні і я зізнаюся…”, – говорила з посмішкою співачка.

На питання, в якому статусі вона знаходиться зараз – “холостячка” чи вже ні, чим закінчилася історія з чоловіком, Камалія витримала паузу і відповіла, що ще рано про що-небудь говорити.

Це відео дуже стурбувало блогера Богдана Беспалова, який у нещодавньому випуску програми про зірок, де він викриває всі їхні таємниці, розповів дуже неприємну історію про Камалію та її нові стосунки.

Блогер застерігає Камалію від невірного рішення
Блогер застерігає Камалію від невірного рішення

Посилаючись на свої джерела, журналіст стверджує, нібито співачка зустрічається з чоловіком, який піднімає на неї руку. Беспалов припускає, що саме за цього об’юзера співачка і збирається заміж. У коментарі до нового випуску блогер порівнює історію Камалії з резонансною історією дівчини із Казахстану Салтанат Нукенової.

Блогер застерігає Камалію від невірного рішення
Блогер застерігає Камалію від невірного рішення

Беспалов вважає, що Камалія приховує факт насильства та вигороджує свого нового коханого.

“Камалія, я знаю, що ти дивишся наш Ютуб-канал, що ти підписана на нас у ТГ-каналі. За всієї поваги, я розумію, що це твоя справа, я туди не лізу, але якщо в тебе вистачить сили духу та внутрішньої стійкості, напиши. Давай поговоримо, давай освячувати це. Не можна припускати подібного. Ти не знаєш, куди це може привести? Трагічний приклад Салтанат. Як можна прийняти кільце від людини, яка тебе б’є?…Чесно, я переживаю за Камалію. Ми хочемо, щоб у тебе все було добре, але не з цією людиною, тому що це не закінчиться добром”, – звернувся до співачки Беспалов.

А поки блогер записував відео, Камалія вирушила до Лондона, відвідати своїх дітей, які перебувають там разом із колишнім чоловіком.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.