Злата Огнєвіч відгуляла гучне весілля та показала щасливого нареченого: переплюнув і Шевченко, і Задворного

Відома українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу ексклюзивними кадрами з весілля та показала неймовірних наречених. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті

Популярна українська співачка Злата Огнєвіч жодного разу не була заміжнею і навіть не приховує того факту, що в особистому житті має певні проблеми. Зірка зізнавалася, що завжди ставила в пріоритет свою кар’єру та творчість, а тому особисте життя руйнувалося.

2 роки тому артистка намагалася побудувати своє кохання на очах у всієї країни, ставши холостячкою. Натомість виконавиці довелося пережити чергову драму. Переможець шоу Андрій Задворний не зміг побачити у зірці свою долю.

Злата Огнєвіч відгуляла гучне весілля

Злата Огнєвіч відгуляла гучне весілля

Хоча глядачі до останнього і не вірили, що він виграє. Наприклад, цей потенціал спочатку належав Андрію Хветкевичу. Чоловік мав прекрасні зовнішні дані, добре серце, м’який характер і, судячи з усього, вони прекрасно поладнали зі співачкою.

Як раптом Злата прийняла рішення, що Андрій має поїхати додому. Аргументувати цей крок вона так і не змогла, але згодом картина прояснилася. Так, Андрій заявив, що одружується зі своїм хлопцем Філіппе. Чоловіка почали звинувачувати у тому, що він використав Злату. Але насправді герой нашої статті залишилися у прекрасних відносинах. Про це свідчать кадри з весілля.

Виконавицю на свою церемонію у Мексику Андрій, звісно, запросив. Як і інших чоловіків з шоу, які не змогли виїхати закордон через повномасштабну війну. Тому артистка була єдиною гостею, пов’язаною з шоу.

Злата Огнєвіч показала, як святкувала весілля Андрія Хветкевича
Злата Огнєвіч показала, як святкувала весілля Андрія Хветкевича

Окрім того, між артисткою та новоспеченим чоловіком і її друга склалися прекрасні взаємини, хоча Злата і претендувала на місце його другої половинки.

Нагадуємо, що з моменту завершення зйомок Злата так і не пов’язала себе стосунками з іншим чоловіком. Артистка активно відвідує психотерапевта та намагається розібратися в собі. Тим часом більшість учасників вже нових стосунках, деталі яких активно транслюють на особистих сторінках соціальній мережі Instagram. Наприклад, Андрій Задворний вже знайшов своє кохання.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.