Іванна Онуфрійчук після новини про поповнення показалася з малюком на руках: материнство їй так пасує

Відома українська телеведуча Іванна Онуфрійчук святкує свій день народження і на честь особливого свята оприлюднила ексклюзивні кадри з дитиною.

Як відомо, останні декілька років українська телеведуча Іванна Онуфрійчук проживає разом зі своїм чоловіком, казахстанським мільйонером Алмазом у Швейцарії. Пара транслює в соціальних мережах абсолютну гармонію та взаєморозуміння, а не так давно потішила своїх фанатів щасливою новиною – планується дитина.

Зокрема, зірка зізналася, що вони активно працюють над цим питанням, натякаючи, що до нього вони підійшли з усією серйозністю та роблять це під наглядом лікарів.

Іванна Онуфрійчук показалася в мережі з маленькою дівчинкою на руках

Іванна Онуфрійчук показалася в мережі з маленькою дівчинкою на руках

Ба більше, деякі свіжі фотографії телеведучої вже наштовхують шанувальників на думку, що вона виношує дитя. Такі коментарі можна знайти під її публікаціями на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Але на щастя, є й інші приводи потішитися на рахунок особистого життя зірки.Так, 9 липня вона святкує свій день народження. У зв’язку з цим близькі почали вітати її зі святом публічно, і звісно до мережі почали потрапляти ексклюзивні знімки, які сама Іванна не оприлюднювала.

Іванна Онуфрійчук показалася в мережі з маленькою дівчинкою на руках

Зокрема поширився знімок, на якому розкішна Іванна у вечірній зеленій сукні тримає на руках маленьку дівчинку у пачці. На голові у крихітної принцеси рожевий бантик, а на ніжках носочки зрюшками. Безперечно, Онуфрійчук неймовірно пасує материнство, а тому не дивно, що усі шанувальники, затамувавши подих чекають на оголошення щасливої новини.

Нагадуємо, що про чоловіка Іванни Алмаза завідомо нескромно мало. Так, навіть його прізвище залишається загадкою для преси. Пара проживає у Швейцарії, адже бізнесмен і до цього будував своє життя саме в Європі. На розкішному весіллі подружжя в столиці України була присутня неймовірна кількість казахських родичів чоловіка, але це не допомогло у встановленні його особистості.

Так само невідомо, чи був він одружений раніше, чи є у нього діти від попередніх стосунків, адже чоловік доволі не молодий, а тому може мати спадкоємців.

Схожі статті

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.