Як виглядає жінка, у якої Осадча увела кохання всього життя Горбунова: танцювала балет і стала домогосподаркою

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов декілька років тому знайшов своє щастя разом за красуною-колегою Катею Осадчою. Але до неї була інша жінка.

Свою першу дружину Юрій Горбунов зустрів у доволі молодому віці. Пара познайомилася в театрі. Людмила на той час була заміжньою жінкою і мала маленьку дочку. Однак це не зупинило її, коли на шляху зустрілося справжнє кохання. Молодий чоловік одразу ж вніс кардинальні зміни у життя балерини, і вона їх охоче прийняла. Близько 20 років пара була разом. У цьому союзі Юрій виховав падчерку Ксенію, яка стала йому рідною, а згодом дівчина вийшла заміж там народила онуків.

Як виглядає жінка, у якої Катя Осадча увела кохання всього життя Юрія Горбунова

Як виглядає жінка, у якої Катя Осадча увела кохання всього життя Юрія Горбунова

Здавалося, що телеведучий цілком визначився зі своєю долею, як раптом мережу облетіла новина про його весілля з колегою Катериною Осадчою. На той момент пара вже чекала спільну дитину.

Глядачі неабияк тішилися, адже на світ мав з’явитися первісток Юрія. За яких причин Людмила так і не подарувала йому дитину досі залишається загадкою. Як саме відбулося розставання телеведучого з дружиною невідомо. Втім, екс-подружжя розсталося не назавжди.

Не так давно зірка зізнався, що він підтримує зв’язок з колишньою дружиною, адже не може виконати у смітник усе, що вони колись прожили разом. Тобто з повагою ставиться до прожитого досвіду і не хоче втрачати Людмилу як людину. На даний момент колишня дружина телеведучого проживає в Сполучених Штатах Америки, де знаходяться її діти. З колишнім чоловіком вона розмовляє по телефону регулярно.

Як проводять час Горбунов і Осадча
Як виглядає жінка, у якої Катя Осадча увела кохання всього життя Юрія Горбунова

Тим часом Юрій насолоджується сімейним життям, де є двоє маленьких дітлахів. Так, Катя Осадча подарувала своєму обранцеві синів Івана та Данила. Хлопчики неймовірно схожі на зірку матір.

При цьому з’їхалися зірки ще на той момент, коли з телеведучою жив її старший син Ілля. Чоловіки прекрасно поладнали між собою і стали справжньою сім’єю. Зараз Ілля навчається в Сполучених Штатах і приїжджає в Україну лише на канікули. З батьком хлопця Катя Осадча також підтримує стосунки.

Схожі статті

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.