Христина Соловій вийшла на сцену в одній вишиванці, у якій навіть не могла танцювати: Жадан не бачив

Відома українська співачка Христина Соловій останнім часом привертає до себе багато уваги. Особливо багатьох цікавить її особисте життя, оскільки є підозри про її роман з Жаданом.

Христина ніколи не афішувала своє життя, вона вважає, це недоречним, адже артист має цікавити свою аудиторію творчістю, а не лише плітками про своє приватне життя. Тим паче коли це стосується стосунків з чоловіками та з рідними.

Христина Соловій
Христина Соловій

Соловій не так давно відзняла дуже романтичний кліп з відомим поетом і прозаїком Сергієм Жаданом. У кліпі неперевершеної пісні “Юність” вони обидва зіграли кохання. Вся історія була сповнена ніжністю та пристрастю. І картинка їхнього кохання була настільки правдоподібною, що всі глядачі почали в це вірити й забули про такий термін як – акторська гра.

Та згодом колеги настільки часто почали з’являтися разом на публіці, що просто не було інших варіантів. Сергій та Христина разом виступають на сцені, і ці виступи є доволі романтичними, адже чоловік дозволяє собі обіймати дівчину за талію і цим самим демонструє свою ніжність до неї.

Також вже давно відомо, що Сергій Жадан розлучися зі своєю дружиною після 15-ти років шлюбу. Чи пов’язано це з романом з Христиною Соловій невідомо, але є велика ймовірність цього. Та самі артисти не збираються нічого коментувати й це правильно.

Нині Соловій дуже активно виступає на своїх сольних концертах. І якщо раніше образи Христини були дуже стриманими, то зараз вона може дозволити собі одягти короткі вбрання. Як, наприклад, на останньому концерті дівчина одягнула дуже коротку вишиванку, в якій дівчині навіть важко було танцювати.

Сторіс Христини
Сторіс Христини

Але повний образ насправді виглядає доволі цікаво та романтично. Можливо такою була сама концепція концерту, і цей наряд мав зробити свою справу та настрій.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.