Дзідзьо ніжно обійняв маленьку дівчинку та розповів, що його повʼязує з нею: знайшлася дочка артиста?

Знаменитий український співак Дзідзьо опублікував нове фото з маленькою дівчинкою та заінтригував розповіддю про їхнє знайомство. Що особливого у героїні цього кадру?

Більше року знаменитий український виконавець Михайло Хома гастролює Україною та далеко за її межами у рамках благодійної діяльності. Після початку повномасштабної всі зусилля виконавця були направлені саме у цю сферу. Зокрема, у своїх концертних турах він не самотній, а разом з Олександром Пономарьовим та іншими відомими артистами.

Нові кліпи співак не знімає, але регулярно про себе нагадує. Зокрема через соціальні мережі, які він став вести набагато активніше. І саме через Instagram він нещодавно познайомив світ з однією особливою дівчиною. Особливою тому, що вона дуже багато зробила для своєї батьківщини попри те, що мала повне право як дитина не проявляти такої сили духу.

Дзідзьо ніжно обійняв маленьку дівчинку

Дзідзьо відгуляв весілля
Дзідзьо ніжно обійняв маленьку дівчинку

Так, Михайло оприлюднив на особистій сторінці в Instagram спільну фотографію з дівчиною на ім’я Анна. Маленька героїня займається вокалом, а також активно передає кошти українським військовим. І це попри те, що її очі не бачать.

Дзідзьо ніжно обійняв маленьку дівчинку

На фотографії вона постала в обіймах артиста, який ніжно загорнув її зі спини. Маленька красуня була одягнена у панамку та вишиту сорочку. На її косичках помістилися жовто-блакитні бантики.

Дзідзьо з уважністю поставився до дівчинки і вирішив здійснити її мрію: заспівав з нею дуетом у музичній студії. Підписники були дуже щасливі познайомитися з дівчинкою та активно підтримували її в коментарях, хоча вона навряд вона ознайомиться з залишеними для неї відгуками.

“Хочу вас познайомити з гарною талановитою дівчинкою, волонтеркою Анною-Марією Герман. Ця надзичайно обдарована дитина дуже гарно співає, виступає в храмах і церквах. Вона – незряча, але всі зібрані кошти від своїх виступів віддала на потреби ЗСУ! Скажу вам одне, Анна-Марія – неймовірна. Приклад для нас усіх, для України та світу!”, – зізнався співак у дописі до нових кадрів з Анною-Марією.

Хтозна, можливо незабаром вона також отримують можливість прослухати композицію, яка народилася в результаті цієї співпраці.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.