Ектор Хіменес-Браво під носом у Ярославського подарував поцілунок Мартиновській: “Оператори знають” (ФОТО)

Судді кулінарного проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська, Володимир Ярославський і Ектор Хіменес-Браво завжди ніби знаходяться в своїй атмосфері, оскільки вони і в житті є друзями.

Ектор є головним суддею на шоу, оскільки його стаж набагато більше, ніж стаж інших суддів. Він працює на шоу з самого його започаткування і працював з великою кількістю колег, але такого взаєморозуміння, як з Ольгою та Володимиром в Ектора ні з ким не було, адже вони дійсно втрьох знаходяться на одній хвилі. І це чудово, адже дозволяє їм робити проєкт більш живим та цікавим.

Судді МастерШеф
Судді МастерШеф

За легендою глядачів у Володимира та Ольги в реальному житті є романтичні стосунки, але насправді вже давно відомо, що вони  просто стали одне для одного близькими людьми. Тож, не варто дивуватися їхніми спільними прогулянками, гостюванням одне в одного, адже це частина дружби. А от Ектор тримається трошки осторонь них обох, але часто також буває в компанії Вови та Олі поза межами камер.

Насправді ж на зйомках вони завжди самі створюють собі настрій, а процес завжди нелегкий, саме тому, судді самі створюють для себе умови радості й щастя. Так, наприклад, як Оля любить знімати сторіс для свого блогу та інстаграм, то дуже часто заносить смішні моменти з колегами.

Завдяки цій звичці Оля зафіксувала момент, де Хіменес-Браво тягнеться до неї аби поцілувати. І саме в цей час оператори зафіксували це на  своїх пристроях. І тепер це фото є в соцмережах. Тому для пліткарів інформації вже буде достатньо. Але це напевно був момент якогось жарту або відеофрагмент для сторіс, адже судді “МастерШеф” теж таке полюбляють.

Сторіс Ектора
Сторіс Ектора

Тож, з настроєм суддів все зрозуміло, а от чи будуть такі цікаві моменти виходити в ефір, можна буде подивитися згодом, коли він вийде.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.