Молодий татусь Іраклі Макацарія змінив свій образ: збрив бороду і вуса та помолодшав років на 10

Іраклі Макацарія відомий грузинський режисер, який велику частину свого життя провів в Україні та присвятив своє життя нашим проєктам. Наприклад, таким як "Холостяк" і "Танці з зірками".

Іраклі Макацарія кілька років тому став головним героєм найромантичнішого українського шоу “Холостяк”, де він намагався знайти своє справжнє кохання. Хоча чоловік і встиг створити успішну і стабільну кар’єру, він так і не зміг знайти кохану жінку, з якою б, на той момент, хотів побудувати родину.

Іраклі Макацарія вперше стане батьком
Іраклі Макацарія з дружиною

Звісно грузинський красень підкорив серця всіх українок. І не лише тих дівчат, які брали участь у шоу. Іраклі показав себе з дуже сильної сторони, адже саме він став одним з найрозуміючих холостяків. До кожної учасниці він ставився дуже добре, але якщо хтось не відповідав його очікуванням, він не брехав і відпускав дівчину з проєкту. У фіналі він звісно обрав для себе дівчину, з якою хотів будувати стосунки, але не склалося. Саме тому грузинський красень повернувся до рідної Грузії.

І саме там він зустрів своє кохання. Його обраницею опинилася молода студентка Лізі Чічуа. Спочатку пара просто зустрічалась, а згодом чоловік зробив пропозицію своїй молодій обраниці. Їхнє весілля пройшло у Грузії, адже обидва вони громадяни цієї країни. На весіллі було весело та все зі смаком.

А от зовсім нещодавно Макацарія став молодим батьком своєї першої дитини. У грузинського красеня народився син, на народження якого, Іраклі дуже довго чекав.

Він продовжує жити у Грузії та працювати також, але тепер вже для дружини та дитини. Можливо через тендітну шкіру сина він вирішив збрити вуса та бороду. І режисер вирішив показати цей процес.

Іраклі збрив бороду і вуса
Іраклі збрив бороду і вуса

Чоловік зняв відео в сторіс і показав, як він збриває по черзі спочатку бороду, а потім і вуса, це виглядало кумедно. І варто сказати, що він одразу помолодшав років на 10.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.